Πρόκριση σε μονά και διπλά για τη Σακελλαρίδη

 
Πρόκριση σε μονά και διπλά για τη Σακελλαρίδη
tn team Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 - 16:31

Ακάθεκτη συνεχίζει την πορεία της και στα δυο ταμπλό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Αττάλειας η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία προκρίθηκε στα προημιτελικά του μονού και στα ημιτελικά του διπλού.

Η Σακελλαρίδη κέρδισε στο μονό τη Βελγίδα Vicky Van de Peer με 7-5, 6-3 έπειτα από 2 κλειστά σετ, σε ένα παιχνίδι που χρειάστηκε 1 ώρα και 41 λεπτά για να ολοκληρωθεί.

Στο 1ο σετ αν και έχασε προβάδισμα με 4-1 και ισοφαρίστηκε σε 4-4, η Σακελλαρίδη έμεινε ψύχραιμη και τελικά πήρε το σετ στο 12ο game, κάνοντας break για το 7-5. Και το 2ο σετ ήταν κλειστό και ισορροπημένο μέχρι το 6ο game, με τη Σακελλαρίδη να κερδίζει τα 3 τελευταία games του αγώνα και να "κλειδώνει" τη νίκη της.

Αργότερα η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία αυτή την εβδομάδα μπήκε για 1η φορά στο Top 500 της παγκόσμιας κατάταξης και συγκεκριμένα στο Νο.493, κέρδισε και στο διπλό, όπου αγωνίζεται μαζί με την Kenia Laskutova.

Οι δυο τους, Νο.2 στο ταμπλό, επικράτησαν των Dejana Radanovic και Lola Radivojevic από τη Σερβία με 6-0, 6-4 σε κάτι λιγότερο από μια ώρα και προκρίθηκαν στα ημιτελικά.

Αύριο, η Σακελλαρίδη θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Deborah Chiesa για την προημιτελική φάση του μονού, την οποία είχε κερδίσει την προηγούμενη εβδομάδα στον τελικό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων στις ίδιες εγκαταστάσεις. Στο διπλό θα παίξει με τις Julia Avdeeva και Daria Lodikova για μια θέση στον τελικό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots