1ος τελικός για την Παύλου

 
Δήμητρα Παύλου
Δήμητρα Παύλου © tennisnews.gr
tn team Σάββατο, 28 Μαϊος 2022 - 20:38

Στον πρώτο της τελικό σε ITF Pro διοργάνωση προκρίθηκε η Δήμητρα Παύλου, που πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη επί της Tilwith Di Girolami σήμερα στο Lyttos Beach και μπήκε στον τελικό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου.

Κάνοντας ένα καταπληκτικό παιχνίδι, η Δήμητρα Παύλου επιβλήθηκε της Βελγίδας Di Girolami, πρωταθλήτριας στο τουρνουά που έγινε πριν 2 εβδομάδες στο Lyttos Beach, με 6-3, 6-2, σε 68 μόλις λεπτά.

Η Παύλου πήρε από νωρίς ένα προβάδισμα με 2-0 και με 3-1, ενώ μετά την προσωρινή μείωση της Di Girolami σε 3-2, κέρδισε τα 9 από τα 11 επόμενα games και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αυτός ήταν ο 3ος ημιτελικός σε ITF Pro διοργάνωση για την Παύλου, που πανηγύρισε την πρώτη της πρόκριση σε έναν τελικό.

Αύριο θα διεκδικήσει και τον 1ο τίτλο της, απέναντι στην Σέρβα Lola Radivojevic, που ήταν η πρωταθλήτρια στο τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας και τρέχει ένα σερί 9 διαδοχικών νικών στο Ηράκλειο. Στον άλλον ημιτελικό η 17χρονη Radivojevic κέρδισε εύκολα τη Νο.2 του ταμπλό, Gabriella Da Silva Fick, με 6-1, 6-3.

Σήμερα έγινε και ο τελικός του διπλού, που είχε ελληνικό ενδιαφέρον, με τη συμμετοχή της Έλενας Κοροκοζίδη και της Έλλης Λογοθέτη. Παρά την πολύ καλή προσπάθεια, η δυο Ελληνίδες αρκέστηκαν στη 2η θέση, καθώς ηττήθηκαν από την Ισπανίδα Noelia Bouzo Zanotti και τη Βουλγάρα Ani Vangelova, με 3-6, 6-4, 10-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots