Ήττα για την Παπαμιχαήλ στο 250άρι του Τσεννάι

 
Ήττα για την Παπαμιχαήλ στο 250άρι του Τσεννάι
tn team Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 - 17:41

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν τα κατάφερε στο 250άρι της WTA στο Τσεννάι και ηττήθηκε στον 1ο γύρο από την Ρωσίδα Oksana Selekhmeteva.

H Παπαμιχαήλ ηττήθηκε από τη Selekhmeteva με 6-3, 6-1 σε 67 λεπτά κι έτσι δεν θα συνεχίσει την προσπάθειά της στο μονό του WTA τουρνουά της Ινδίας, όπου μπήκε απευθείας στο κυρίως ταμπλό.

Η 29χρονη Ελληνίδα άνοιξε το παιχνίδι με break και προηγήθηκε με 1-0, αλλά η Selekhmeteva, η οποία είναι 19 ετών και βρίσκεται το Νο.142 του κόσμου, κέρδισε τα 4 επόμενα games και πήρε τα ηνία στο 1ο σετ.

Η Παπαμιχαήλ μείωσε σε 4-2 και 5-3 αργότερα, δεν μπόρεσε όμως να πλησιάσει σε ένα break κι έτσι η Ρωσίδα πήρε το 1ο σετ με 6-3. Στο 2ο σετ η Ρωσίδα κατάφερε να κερδίσει 6 games στη σειρά και να ολοκληρώσει γρήγορα τη νίκη της.

Η Παπαμιχαήλ έχει ακόμα ανοιχτές υποχρεώσεις στο Τσεννάι, αφού θα παίξει και στο διπλό. Εκεί μαζί με τη Βρετανίδα Katie Swan θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο τις Gabriela Dabrowski και Luisa Stefani, No.1 στο ταμπλό και μια από τις καλύτερες ομάδες στο tour αυτή τη στιγμή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots