Εκτός 8άδας η Παπαμιχαήλ στο Αμβούργο

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ © Jasmin Open
tn team Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 - 21:01

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ηττήθηκε μετά από μια μάχη που ξεπέρασε τις 2,5 ώρες σε διάρκεια απέναντι στη Γερμανίδα Julia Middendorf, μένοντας έτσι εκτός προημιτελικών στο τουρνουά των 60.000 δολαρίων του Αμβούργου.

Δεν θα συνεχίσει την πορεία της στο Αμβούργο η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία γνώρισε την ήττα από την προερχόμενη από τα προκριματικά, Julia Middendorf, με 7-6 (3), 3-6, 6-4, έπειτα από 2 ώρες και 33 λεπτά αγωνα.

Το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό και κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό από το 1ο σετ, στο οποίο η Παπαμιχαήλ κατάφερε να ανατρέψει το 1-3 και να προηγηθεί με 5-3, όμως ισοφαρίστηκε ξανά και τελικά οδηγήθηκε σε tie-break, όπου η Γερμανίδα επικράτησε με 7-3.

Η Παπαμιχαήλ στη συνέχεια προηγήθηκε με 3-0 στο 2ο σετ και δεν έχασε ποτέ το πάνω χέρι, για να φτάσει στην κατάκτησή του με 6-3. Στο 3ο σετ όμως η Middendorf ήταν εκείνη που μπήκε δυνατότερα και με απανωτά break έφτασε να προηγείται με 5-1.

Δεν το έβαλε κάτω η Ελληνίδα παίκτρια, που κατάφερε να μειώσει μέχρι και με 5-4, όμως με love service game η Γερμανίδα ολοκλήρωσε το σετ στο 10ο game και πήρε τη νίκη.

Θυμίζουμε πως μετά τις δυο πολύ καλές εβδομάδες που είχε στο Monastir της Τυνησίας, όπου έπαιξε στη φάση των "16" μιας WTA 250 διοργάνωσης και στα ημιτελικά ενός 60.000 τουρνουά ITF, η Παπαμιχαήλ κατάφερε να σκαρφαλώσει στο Νο.143 της παγκόσμιας κατάταξης την περασμένη Δευτέρα, κάνοντας νέο career high. Την ερχόμενη εβδομάδα ωστόσο αναμένεται να χάσει λίγο έδαφος, παραμένοντας πάντως στο Top 150.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots