Νικηφόρα πρεμιέρα για την Παπαμιχαήλ στο Μεξικό

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ © Roy Sport Photography
tn team Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 - 8:43

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ κέρδισε το πρώτο της παιχνίδι στην Πόλη του Μεξικού και στη διοργάνωση των 40.000 δολαρίων της ITF.

Η Παπαμιχαήλ, η οποία βρίσκεται στο Νο.2 του ταμπλό, βρήκε σθεναρή αντίσταση από την προερχόμενη από τα προκριματικά Mao Mushika, αλλά κατάφερε να την κερδίσει στα τρια σετ, με 6-2, 4-6, 6-2.

Αφού επέστρεψε από το 0-2 στο ξεκίνημα του ματς, η 29χρονη Ελληνίδα κέρδισε 8 games στη σειρά και προηγήθηκε με 6-2, 2-0 στο 2ο σετ. Η Γιαπωνέζα αθλήτρια έκανε το δικό της σερί για να περάσει μπροστά με 4-2 και η Δέσποινα την ισοφάρισε στο 4-4.

Τότε η Mushika σέρβιρε για το 5-4 και στη συνέχεια κέρδισε ένα πολύ κρίσιμο game, στο οποίο έσωσε και game point της Ελληνίδας για το 5-5, για να κάνει το break και να πάρει το 2ο σετ με 6-4.

Η έμπειρη Παπαμιχαήλ δεν πτοήθηκε και κατάφερε να "ξεφύγει" με 5-1 στο αποφασιστικό σετ, για να ολοκληρώσει τη νίκη της στα 8 games του 3ου σετ, έπειτα από 2 ώρες και 28 λεπτά στο court.

H Παπαμιχαήλ, Νο.151 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, θα παίξει για τον 2ο γύρο της hardcourt διοργάνωσης των 40.000 δολαρίων της ITF, με την 19χρονη Ρωσίδα Jana Kolodynska, Νο.373 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Επίσης θα κάνει και την πρεμιέρα της στα διπλά τα ξημερώματα της Πέμπτης, όπου μαζί με την Ιταλίδα Maria Vittoria Viviani θα αντιμετωπίσει τις Γιαπωνέζες Rina Saigo και Yukina Saigo.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots