Φιναλίστ η Σακελλαρίδη στο 40άρι του Ηρακλείου

 
Φιναλίστ η Σακελλαρίδη στο 40άρι του Ηρακλείου
tn team Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 - 20:09

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη και η Oana Gavrila έφτασαν μια ανάσα μακριά από την κατάκτηση του τίτλου στο τουρνουά των 40.000 δολαρίων, στο NANA Tennis Club του Ηρακλείου.

Η Σακελλαρίδη και η Gavrila έφτασαν πολύ κοντά στον τίτλο στο 40άρι της ITF που φιλοξενήθηκε στο NANA Tennis Club στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Το ελληνορουμανικό δίδυμο ηττήθηκε από τις κορυφαίες του ταμπλό, τη Ρουμάνα Irina Bara και τη Σλοβένα Dalila Jakupovic, με 3-6, 7-6 (6), 10-8.

Σακελλαρίδη και Gavrila ήταν κοντά στη νίκη, όμως έχασαν διπλή ευκαιρία. Η πρώτη ήταν στο tie-break του 2ου σετ, όπου ήταν 2 πόντους μακριά στο 6-6. Αργότερα, στο match tie-break, επίσης ήταν πολύ κοντά, οι Bara και Jakupovic όμως έκλεισαν τελικά την αναμέτρηση στο 3ο του match point και διαμόρφωσαν το τελικό 10-8.

Σήμερα ολοκληρώθηκε το 2nd NANA World Tournament Series, που είχε διάρκεια τριών εβδομάδων, με 3 τουρνουά ανδρών και 3 γυναικών. Αυτή την εβδομάδα ήταν τα δυνατότερα τουρνουά, 25.000 δολαρίων στους άνδρες και 40.000 δολαρίων στις γυναίκες.

Πρωταθλητές στα μονά γι' αυτή την εβδομάδα ήταν ο Ολλανδός Guy Den Ouden, που κέρδισε στον σημερινό τελικό τον Γάλλο Arthur Gea με 6-2, 6-2, και η Αυστριακή Sinja Kraus, που επικράτησε της Γαλλίδας Diane Parry με 6-2, 4-6, 6-4.

Όλα τα τελικά αποτελέσματα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots