Φιναλίστ για 2η συνεχόμενη εβδομάδα η Σακελλαρίδη

 
Φιναλίστ για 2η συνεχόμενη εβδομάδα η Σακελλαρίδη
tn team Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 - 15:23

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη και η Ρουμάνα συμπαίκτριά της, Oana Gavrila, ήταν φιναλίστ για 2η διαδοχική εβδομάδα στο Ηράκλειο και σε διοργάνωση 40.000 δολαρίων της ITF.

Στον σημερινό τελικό του τουρνουά των 40.000 δολαρίων του Ηρακλείου στο Lyttos Beach, η Σακελλαρίδη και η Gavrila ηττήθηκαν από τη Βελγίδα Lara Salden και τη Λετονή Daniela Vismane με 6-4, 6-3.

Οι Σακελλαρίδη και Gavrila απώλεσαν ένα προβάδισμα με 3-1 στο 1ο σετ, με τις Salden και Vismane να κερδίζουν τα 9 από τα 10 επόμενα games, αποκτώντας ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα με 6-4, 4-0.

Δεν το έβαλαν κάτω Σακελλαρίδη και Gavrila, που μείωσαν σε 4-3, οι Salden και Vismane όμως έκαναν ένα τελευταίο break στο 8ο game (5-3) και τελικά έκλεισαν το ματς στο 9ο, έπειτα από 77 λεπτά.

Θυμίζουμε πως η 20χρονη Σαπφώ, Νο.155 στον κόσμο στα διπλά, ήταν φιναλίστ μαζί με τη Gavrila και στο τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας, που ήταν και εκείνο 40άρι και φιλοξενήθηκε στα γήπεδα του NANA Tennis Club.

Αύριο θα ολοκληρωθεί με 3 τελικούς η 1η εβδομάδα των τουρνουά του 23ου Lyttos Beach ITF World Tour, που έχει τουρνουά 40.000 δολαρίων στις γυναίκες και 25.000 δολαρίων στους άνδρες.

Στον τελικό του διπλού ανδρών θα υπάρξει ελληνική εκπροσώπηση, καθώς ο Μάρκος Καλοβελώνης και ο Σέργης Κυρατζής, θα αντιμετωπίσουν τους κορυφαίους του ταμπλό, Simon Fruend και Vladyslav Orlov.

Στον τελικό του μονού ο Ρουμάνος Cezar Cretu θα παίξει με τον Γάλλο Arthur Gea, ενώ ένα πολύ μεγάλο ματς επιπέδου WTA προμηνύεται στον τελικό του μονού γυναικών, όπου η 16χρονη Brenda Fruhvirtova, ήδη Νο.133 στην παγκόσμια κατάταξη, θα αντιμετωπίσει την Ekaterina Makarova, Νο.184 στον κόσμο.

Όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots