Το ίδρυμα του Nadal ανοίγει νέο κέντρο στη Μαδρίτη

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal Φωτογραφία: Instagram (@rafaelnadal)
tennisnews team Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 - 15:48

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Rafael Nadal θα ανοίξει ένα νέο κέντρο στη Μαδρίτη, το τρίτο κατά σειρά, για να στηρίξει παιδιά και οικογένειες που επλήγησαν από τον Covid-19.

Το κέντρο της Μαδρίτης του Rafa Nadal Foundation, θα είναι το τρίτο κατά σειρά που ανοίγει από το ίδρυμα, μετά από αυτά στην Πάλμα το 2014 και στη Βαλένθια το 2019. Τα δυο αυτά κέντρα περιέχουν εκπαιδευτικά και αθλητικά προγράμματα για παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε στο σχολείο.

Το κέντρο της Μαδρίτης θα εστιάζει στους ανθρώπους που επλήγησαν από τον Covid-19, στην προσπάθεια του ιδρύματος να βοηθήσει την τοπική κοινότητα στις τεράστιες οικονομικές ζημιές που προκάλεσε η επέλαση της πανδημίας τον τελευταίο χρόνο.

"Οι συνθήκες που βιώνουμε από την πανδημία αποτρέπουν πολλά αγόρια και κορίτσια να μεγαλώσουν ελεύθερα και χαρούμενα, να παίξουν, να μάθουν και να επικοινωνούν με συνομίληκούς τους", είπε η Maria Francisca Perello, σύζυγος του Rafael Nadal και διευθύντρια του Rafa Nadal Foundation.

Το κέντρο θα δημιουργηθεί χάρη στη δωρεά της Endesa, που είναι η δεύτερη που γίνεται από την εταιρεία ηλεκτροδότησης στο ίδρυμα του Nadal.

"Είναι σημαντικό για τον προγραμματισμό της Endesa. Η συνεργασία με το Rafa Nadal Foundation είναι μια από αυτές τις ευκαιρίες που μας δίνονται και γνωρίζουμε ότι θα πάνε καλά. Φημίζεται για το πρεστίζ του, για την καλή δουλειά, για τη συνέργεια και για τον ανθρώπινο παράγοντα που υπάρχει πίσω από τον οργανισμό. Με υπερηφάνεια ανοίγουμε μαζί με το Rafa Nadal Foundation ένα κέντρο στη Μαδρίτη, ώστε να μη μείνει κανείς πίσω", είπε ο CEO της Endesa, Jose Bogas.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Fundación Rafa Nadal (@frnadal)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots