Έσπασε το φράγμα των 1Μ followers ο Στέφανος (lists)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 - 17:34

Τα follow "πέφτουν βροχή" τις τελευταίες ώρες για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που ξεπέρασε τους ένα εκατομμύριο followers στο Instagram όντας ένας από τους δημοφιλέστερους τενίστες παγκοσμίως!

Το 2019 ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε μεγαλώσει μέσα σε λίγες ημέρες κατά πολύ το fanbase του σε όλο τον κόσμο, κάνοντας εκείνη την εκπληκτική πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Australian Open και κερδίζοντας τον Roger Federer, με την οποία συστήθηκε σε ένα αρκετά μεγάλο μέρος του ευρέος κοινού.

Τα τελευταία χρόνια, έχοντας μπει στην ελίτ του ανδρικού τένις, έχοντας κατακτήσει το ATP Finals και έχοντας κερδίσει επάξια και σταθερά μια θέση στο Top 10, ο Στέφανος σίγουρα είναι ένας από τους πιο γνωστούς τενίστες σε όλο τον κόσμο, όμως η τεράστια νίκη του επί του Rafael Nadal, σίγουρα τον έκανε γνωστό σε ακόμα περισσότερο κόσμο και ταυτόχρονα έφερε και αρκετούς νέους followers στους λογαριασμούς του στα social media.

Στο Instagram, ο 22χρονος Έλληνας τενίστας μόλις ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο σε followers και συνεχώς το νούμερο αυξάνεται.

Η δημοφιλέστερη δημοσίευση του Τσιτσιπά αυτή τη στιγμή, με σχεδόν 300.000 likes:

Για την ώρα, βρίσκεται στην 8η θέση με τους Έλληνες που έχουν τους περισσότερους followers στην πλατφόρμα, με πρώτο τον άλλον πολύ μεγάλο αθλητή του εξωτερικού - και καλό του φίλο, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Είναι επίσης στην 10η θέση και στη λίστα με τους τενίστες της ΑΤΡ, με τους περισσότερους followers στο Instagram, αρκετά κοντά μάλιστα στον μεγαλύτερο Βρετανό τενίστα της open era, Andy Murray. Στη λίστα αυτή, βεβαίως, προηγούνται οι "Big 3", Rafael Nadal, Roger Federer και Novak Djokovic, με τεράστια διαφορά από τους υπόλοιπους.

Έλληνες/ίδες με τους περισσότερους followers στο Instagram (ενημέρωση: 18 Φεβρουαρίου 2021):

 

Αθλητές ATP με τους περισσότερους followers στο Instagram (ενημέρωση 18 Φεβρουαρίου 2021):

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots