Έγινε πατέρας ο Medvedev

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Astana Open
tn team Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 - 13:09

Και ο Daniil Medvedev έγινε πατέρας αυτή την εβδομάδα, γνωστοποιώντας τα χαρμόσυνα νέα με μια δημοσίευση στα social media.

Ο Medvedev έγινε μπαμπάς την Παρασκευή, όπως γνωστοποίησε με μια δημοσίευσή του στις σελίδες του στα social media, συνοδευόμενη από μια φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Medvedev Daniil (@medwed33)

O Karen Khachanov και η Elena Vesnina, που έχουν από ένα παιδί, καλωσόρισαν στο κλαμπ των γονιών τον Medvedev, ενώ του ευχήθηκαν μεταξύ άλλων και οι Andrey Rublev, Holger Rune και Bastian Schweinsteiger.

Ο Medvedev είναι παντρεμένος από τα 22 του χρόνια με την αγαπημένη του Daria Chernyshkova, με την οποία παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018.

Αξίζει να σημειωθεί πως o Medvedev έγινε το 4ο μεγάλο όνομα στο άθλημα που έγινε γονιός την τελευταία εβδομάδα. Ο Rafael Nadal έγινε μπαμπάς το προηγούμενο Σάββατο και το επιβεβαίωσε με την πρώτη του δημοσίευση μετά τη γέννηση του γιου του την περασμένη Πέμπτη, ενώ λίγες ώρες πριν τη δημοσίευση του Medvedev προηγήθηκε η δημοσίευση των Gael Monfils και Elina Svitolina, που έκαναν επίσης κοριτσάκι.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots