Τσιτσιπάς: "Σοκ και θλίψη - να είμαστε ενωμένοι"

 
Στέφανος Τσιτσιπάςt
Στέφανος Τσιτσιπάςt © tennisnews.gr
tn team Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 - 19:17

Ένα μήνυμα ενότητας έστειλε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με δημοσίευσή του στα social media για την τραγωδία των Τεμπών, εκφράζοντας τη θλίψη και το σοκ του, καθώς και τα βαθύτατα συλλυπητήρια σε όσους έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η απίστευτη τραγωδία της μοιραίας σύγκρουσης επιβατικής και εμπορικής αμαξοστοιχίας στα τέμπη, έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του και συλλυπητήρια, ενώ με αφορμή την ανείπωτη τραγωδία έστειλε ένα μήνυμα ενότητας στον ελληνικό λαό.

Ολόκληρη η δημοσίευση του Στέφανου:

"Αγαπητοί μου Συνέλληνες,

Σήμερα ξυπνήσαμε με την ολέθρια είδηση της τραγικής σύγκρουσης του τρένου που μας άφησε όλους σε μια κατάσταση σοκ και θλίψης. Οι καρδιές μας πονούν για τις οικογένειες και τα αγαπημένα πρόσωπα που χάσανε τους ανθρώπους τους σ' αυτή την τραγωδία. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια σε εκείνους και δείχνουμε την αλληλεγγύη μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ποτέ δεν είναι εύκολο να κατανοείς ή να αποδέχεσαι τον χαμό αθώων ζωών και πονάει ακόμα περισσότερο όταν συμβαίνει στην πατρίδα σου. Αλλά σε στιγμές σαν κι αυτές, πρέπει να είμαστε ενωμένοι ως έθνος και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να θυμόμαστε πως είμαστε ένας δυνατός και ανθεκτικός λαός που έχει αντιμετωπίσει κι άλλες πολλές προκλήσεις στο παρελθόν και θα την ξεπεράσει και αυτή.

Όσο θρηνούμε την απώλεια εκείνων που χάθηκαν σ' αυτή την τραγωδία, θα ήθελα να σταθούμε και στη σημαντικότητα της ασφάλειας των μέτρων ασφαλείας. Πρέπει να συνεργαστούμε για να διασφαλίσουμε πως τα συστήματα μεταφορών θα είναι ασφαλή για όλους τους πολίτες.

Σήμερα, είμαστε ενωμένοι ως λαός, πενθούμε και αλληλοστηριζόμαστε σ' αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ας τιμήσουμε τις μνήμες εκείνων που χάθηκαν, με το να ενωθούμε μέσω της αγάπης, της συμπόνιας και της δύναμης.

Ο Θεός ας ευλογήσει την Ελλάδα και τον λαό της."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots