Η ξεχωριστή αφιέρωση του Τσιτσιπά για την ημέρα της γυναίκας

 
Η ξεχωριστή αφιέρωση του Τσιτσιπά για την ημέρα της γυναίκας
tn team Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 - 22:44

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφιέρωσε τη σημερινή Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στις δυο γυναίκες που αποτελούν τη μεγαλύτερη έμπνευση για εκείνον, τη μητέρα του και την αδερφή του.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε ο Στέφανος, στην ιδιαίτερη δημοσίευσή του:

"Χαρούμενη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!

Σήμερα γιορτάζουμε την απίστευτη συνεισφορά των γυναικών σε όλο τον κόσμο και τιμάμε την πρόοδο που έχει σημειωθεί για την ισότητα των φύλων.

Αυτή την ιδιαίτερη μέρα, θα ήθελα να αποτίσω φόρο τιμής σε δυο από τις πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής μου: τη μητέρα μου και την αδερφή μου. Αυτές οι δυο αξιόλογες γυναίκες ήταν πηγή έμπνευσης για μένα και έπαιξαν ζωτικό ρόλο στη διαμόρφωσή του ανθρώπου που είμαι σήμερα.

Η μητέρα μου ήταν πάντα ο βράχος μου, η μεγαλύτερη και πιο έμπιστη υποστηρίκτριά μου. Μου έχει διδάξει τη σημασία της σκληρής δουλειάς, της πειθαρχίας, της επιμονής και της καλοσύνης. Η ακλόνητη αγάπη και η αφοσίωσή της στην οικογένειά μας, είναι κάτι που πάντα θα θαυμάζω και θα προσπαθώ να αντιγράψω. Είναι μια αληθινή ενσάρκωση δύναμης και χάρης.

Η αδερφή μου είναι η καλύτερή μου φίλη, η συνεργός μου και η έμπνευσή μου. Ήταν πάντα η μεγαλύτερη μαζορέτα μου, με ώθησε να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Η αποφασιστικότητα και το θάρρος της με εμπνέουν να κυνηγήσω τα όνειρά μου και να μην τα παρατήσω ποτέ.

Στη μητέρα και την αδερφή μου, σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω, σας ευχαριστώ για τη σταθερή σας δύναμη, την ανθεκτικότητα και τη χάρη σας. Είστε μια αληθινή απόδειξη της δύναμης και των δυνατοτήτων των γυναικών. Η συνεισφορά σας στην κοινωνία, τις οικογένειές σας και τις κοινότητές σας, είναι ανυπολόγιστη και σας αξίζει να γιορτάζουν για εσάς κάθε μέρα.

Καθώς γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ας συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την ισότητα των φύλων και να δουλέψουμε για έναν κόσμο όπου όλες οι γυναίκες μπορούν να ευδοκιμήσουν και να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πιο λαμπρό μέλλον για όλους."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots