ATP
Η κλήρωση του Rogers Cup

 
Η κλήρωση του Rogers Cup
Η κλήρωση του Rogers Cup
tennisnews team Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016 - 11:48

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Rogers Cup, με τον Milos Raonic να βρίσκεται στην ίδια πλευρά του ταμπλό με τον Novak Djokovic και να έχει τον Σέρβο πιθανό αντίπαλο στα ημιτελικά. Στην άλλη μεριά του ταμπλό, οι Stan Wawrinka και Dominic Thiem είναι πιθανό ζευγάρι προημιτελικών. Δείτε αναλυτικά τις κληρώσεις του Rogers Cup, σε άνδρες και γυναίκες.

Πολλές απουσίες θα έχει το Masters του Καναδά, που θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα στο Τορόντο. Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου πάντως, Novak Djokovic, θα αγωνιστεί σ' αυτό και στον 2ο γύρο, όπου θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του, θα παίξει με έναν εκ των Gilles Muller και Dmitry Tursunov.

Στον 3ο γύρο έχει πιθανό αντίπαλο τον Benoit Paire και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει πιθανότατα έναν εκ των John Isner και Tomas Berdych. Στα ημιτελικά μπορεί να συναντήσει τον Milos Raonic, ενώ υπάρχουν και τα ονόματα των David Goffin, Sam Querrey, Steve Johnson και Alexander Zverev. Στον τελικό, πιθανότεροι αντίπαλοί του είναι οι Stan Wawrinka, Dominic Thiem, Kei Nishikori, Marin Cilic και Νικ Κύργιος.

Ο Wawrinka, ο οποίος θα είναι στο Νο. 2 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο είτε τον Mikhail Youzhny, είτε τον Stephane Robert. Στον 3ο γύρο έχει πιθανούς αντιπάλους τους Alexandr Dolgopolov και Jack Sock, ενώ στα προημιτελικά ξεχωρίζει το όνομα του Dominic Thiem. Στα ημιτελικά μπορεί να συναντήσει έναν εκ των Kei Nishikori, Marin Cilic και Νικ Κύργιος.

Πιθανό ζευγάρι προημιτελικών είναι και το Marin Cilic-Kei Nishikori, ενώ σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για τον 1ο γύρο, ο Νικ Κύργιος θα αντιμετωπίσει τον 17χρονο Denis Shapovalov. Σε περίπτωση που προκριθεί, ο Κύργιος θα παίξει με τον Grigor Dimitrov ή με τον Albert Ramos-Vinolas.

Αναλυτικά η κλήρωση του μονού ανδρών

Στο γυναικείο ταμπλό, η Serena Williams είναι στο Νο. 1 και στην πρεμιέρα της θα αντιμετωπίσει είτε την Monica Puig, είτε κάποια qualifier. Στον 3ο γύρο έχει πιθανή αντίπαλο την Johanna Konta και στα προημιτελικά τις Dominika Cibulkova και Carla Suarez Navarro. Στα ημιτελικά μπορεί να συναντήσει την Agnieszka Radwanska ή τη Venus Williams και στον τελικό μια εκ των Simona Halep, Angelique Kerber και Garbine Muguruza.

Πιο απρόβλεπτα και χωρίς ξεκάθαρο φαβορί είναι τα πράγματα στην κάτω μεριά του ταμπλό, όπου οι Halep και Muguruza είναι πιθανό ζευγάρι προημιτελικών. Η Halep ίσως χρειαστεί μάλιστα να αντιμετωπίσει την Kristina Mladenovic από τον 2ο γύρο και την Petra Kvitova στον 3ο γύρο, για να μπει στην τελική 8άδα.

Αναλυτικά η κλήρωση του μονού γυναικών

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots