ATP
Ο Τσιτσιπάς μας δείχνει τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες (vid)

 
Ο Τσιτσιπάς μας δείχνει τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες (vid)
Ο Τσιτσιπάς μας δείχνει τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες (vid)
tennisnews team Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 - 18:59

Στο τελευταίο της βίντεο, η ΑΤΡ παρουσιάζει όλα τα στάδια και τη δουλειά που γίνεται πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες, μέχρι να φτάσει ένας αγώνας στους δέκτες μας. Βεβαίως, δεν θα υπήρχε καλύτερος άνθρωπος να το παρουσιάσει, από τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος εκτός από επαγγελματίας τενίστας είναι και δημιουργός βίντεο στο YouTube, βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία της κάλυψης των αγώνων του Indian Wells, για να παρουσιάσει στο κοινό όλη τη δουλειά που γίνεται, για να μετατραπεί η βιντεοσκόπηση ενός αγώνα σε τηλεοπτικό προϊόν.

Πρώτα ο Στέφανος πήγε στο δωμάτιο ελέγχου, όπου παράγεται το σήμα από το κεντρικό γήπεδο του Indian Wells, στη συνέχεια επισκέφτηκε την ομάδα που είναι υπεύθυνη για να δημιουργεί τα replay και τα slow motion των αγώνων και, τέλος, πήγε στο δωμάτιο όπου γίνεται το μοντάζ.

Ο ενθουσιασμός ήταν ζωγραφισμένος στα μάτια του Στέφανου, που λατρεύει την κινηματογράφηση, έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θα ήθελε να το κάνει και επαγγελματικά όταν ολοκληρώσει την καριέρα του στο τένις, ενώ πριν αποχωρήσει από τα γραφεία, είπε αστειευόμενος πως θα έπρεπε την επόμενη χρονιά να προστεθεί ο χώρος αυτό στις περιοχές που έχουν πρόσβαση οι παίκτες του τουρνουά. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots