ATP
Στα προημιτελικά Τσιτσιπάς και Koolhof!

 
Στα προημιτελικά Τσιτσιπάς και Koolhof!
Στα προημιτελικά Τσιτσιπάς και Koolhof!
tennisnews team Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 - 23:34

O Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Wesley Koolhof έκαναν μεγάλο ματς στον 2ο γύρο του Miami Open και απέκλεισαν το Νο. 2 ζευγάρι του ταμπλό, Jamie Murray και Bruno Soares. 

O Τσιτσιπάς και o Koolhof πήραν τη νίκη με 6-3, 4-6, 10-7, απέναντι στους πολύ έμπειρους Murray και Soares, σφραγίζοντας την είσοδό τους στα προημιτελικά του Miami Open.

Παρότι χρειάστηκε να σβήσουν 3 break point στο πρώτο game, Koolhof και Τσιτσιπάς έκαναν ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα και βρέθηκαν μπροστά με 3-0 στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Δεν έχασαν το προβάδισμα ασφαλείας και πήραν το 1ο σετ με 6-3.

Στο 2ο σετ οι Murray και Soares πέρασαν μπροστά με 4-1. Δεν τα παράτησε το ελληνοολλανδικό δίδυμο, ισοφαρίζοντας σε 4-4, με νέο break όμως το δεύτερο καλύτερο ζευγάρι του ταμπλό έκανε το 6-4 και έστειλε το ματς σε super tie-break.

Εκεί ο Στέφανος και ο συμπαίκτης του ήταν καλύτεροι. Πήραν από την αρχή ένα καλό προβάδισμα με 3-1 και παρόλο που έχασαν τους επόμενους 3 πόντους και έμειναν πίσω με 3-4, κατάφεραν με νέο σερί να "ξεφύγουν" με 7-4 και με 8-5. Αξιοποίησαν το 2ο match point τους και κατέκτησαν το super tie-break με 10-7, έπειτα από 1 ώρα και 18 λεπτά συνολικού αγώνα.

Ήταν η 2η νίκη των Τσιτσιπά και Koolhof στο τουρνουά, αλλά και σ' αυτές τις 3 εβδομάδες που συνεργάζονται. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσουν είτε τους John Isner και Sam Querrey, είτε τους Rajeev Ram και Joe Salisbury.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots