ATP
Θα παίξει διπλά και στα υπόλοιπα Masters ο Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019 - 9:40

Μετά από την πολύ ωραία εμπειρία που του προσέφερε το διπλό στο Μαϊάμι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την απόφαση να αγωνιστεί σε όλα τα υπόλοιπα Masters 1000 τουρνουά του 2019!

Όπως ανακοίνωσε μέσα από το Instagram, ο 20χρονος Έλληνας τενίστας αποφάσισε να αγωνιστεί μαζί με τον Wesley Koolhof, με τον οποίο ταίριαξαν και τα πήγαν πολύ καλά στο Μαϊάμι, και στα 7 υπόλοιπα Masters της χρονιάς.

Θυμίζουμε πως ο Τσιτσιπάς και ο Koolhof, οι οποίοι έκαναν προπονήσεις μαζί στο Ρότερνταμ τον Φεβρουάριο και συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στις αρχές του Μαρτίου στο Indian Wells, είχαν δυο εξαιρετικές εβδομάδες στο Mαϊάμι, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Miami Open. Απέκλεισαν πολύ δυνατές ομάδες και κοίταξαν στα μάτια τους αδερφούς Bryan στον τελικό, αλλά ηττήθηκαν με 7-5, 7-6 (8).

Τα Masters που απομένουν γι' αυτή τη χρονιά, είναι τα εξής: 

  • Monte-Carlo Masters (15-21 Απριλίου)
  • Madrid Open (6-12 Μαΐου)
  • BNL Internazionali d' Italia (13-19 Μαΐου)
  • Rogers Cup (5-11 Αυγούστου)
  • Cincinnati Masters (12-18 Aυγούστου)
  • Shanghai Masters (7-13 Οκτωβρίου)
  • Paris Masters (28 Οκτωβρίου - 3 Νοεμβρίου)

O Koolhof, ο οποίος βρίσκεται στο Νο. 46 της παγκόσμιας κατάταξης στα διπλά και αναμένεται να ανεβεί στο Νο. 34 αύριο, θα αγωνιστεί προφανώς σε πολλά ακόμα τουρνουά της χρονιάς, αλλά ο Στέφανος αποφάσισε να μην παίξει διπλά στα 500άρια και στα 250άρια, για να μην επιβαρύνει περισσότερο το σώμα του ενόψει μιας μεγάλης σεζόν. Θυμίζουμε πως εκτός από το αρκετά γεμάτο πρόγραμμά του, έχει καλές πιθανότητες να προκριθεί και στο ATP Finals του Λονδίνου στο τέλος της χρονιάς.

Μετά από 3 πολύ δύσκολους μήνες στη σεζόν, έχοντας δώσει έστω έναν αγώνα σχεδόν όλες τις εβδομάδες του 2019 ως τώρα, ο Στέφανος θα έχει 15 περίπου μέρες για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του. Ακολουθεί βεβαίως η χωμάτινη σεζόν και το επόμενο προγραμματισμένο τουρνουά για τον πρωταθλητή μας είναι το Monte-Carlo Masters.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots