ATP
Ο κινηματογραφιστής Στέφανος Τσιτσιπάς (vid)

 
Ο κινηματογραφιστής Στέφανος Τσιτσιπάς (vid)
Ο κινηματογραφιστής Στέφανος Τσιτσιπάς (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 - 18:42

Γνωρίζουμε καλά τον αθλητή Στέφανο Τσιτσιπά, ποια είναι όμως η ιστορία πίσω από το αγαπημένο του χόμπι, που είναι η κινηματογράφηση; Ο Στέφανος έδωσε όλες τις απαντήσεις.

Η σειρά "My Story" της ΑΤΡ, είχε ως κεντρικό θέμα την ιστορία του Έλληνα τενίστα για την αγάπη του με την κινηματογράφηση και την ενασχόλησή του με το YouTube, που είναι παραπάνω από χόμπι πια, αφού έχει αποκτήσει ένα αρκετό μεγάλο κοινό.

"Παρακολουθούσα όλους τους αγαπημένους μου YouTuber και vlogger. Ήταν πολύ ενδιαφέρον ο τρόπος που αλληλεπιδρούσαν με τους fan και αυτό που δημιουργούσαν, οπότε αποφάσισα να αγοράσω την πρώτη μου κάμερα και να ξεκινήσω να κάνω vlog, να μοιράζομαι τη ζωή μου με τους fan, με την οικογένειά μου."

Ο Στέφανος, ο οποίος πέρα από την κινηματογράφηση κάνει και το μοντάζ των βίντεο που δημοσιεύει στο κανάλι του στο YouTube, εξήγησε πως εκτός από κάτι πολύ δημιουργικό, είναι κι ένα χόμπι που τον βοηθάει να ανακαλύπτει νέες πτυχές του εαυτού του.

"Είναι ένα πολύ δημιουργικό χόμπι και μου επιτρέπει να εξερευνώ τον ίδιο μου τον εαυτό, την προσωπικότητά μου. Μπορώ να δημιουργήσω μια ωραία ιστορία μέσα απ' αυτό και να τη μοιραστώ σ' αυτή την ωραία πλατφόρμα."

Οι γνώσεις που χρειάζονται για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα είναι πάρα πολλές και ο Στέφανος αποκάλυψε κάποια από τα μυστικά του, που τον κάνουν καθημερινά όλο και καλύτερο YouTuber.

"Προσπαθώ να παρακολουθώ όλο και καλύτερους οδηγούς στο YouTube, άλλους δημιουργούς που μοιράζονται τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους στην κινηματογράφηση και τη δημιουργία ταινιών. Ο θείος μου είναι παραγωγός ταινιών και με έχει βοηθήσει αρκετά. Μου αρέσει να μαθαίνω κάθε μέρα. Απολαμβάνω να ξοδεύω χρόνο από τη μέρα μου για να βρω τις καλύτερες γωνίες, τις καλύτερες λήψεις και να τις συνδυάζω μεταξύ τους. Παίρνει αρκετό χρόνο για να γίνει αυτό, κάποιες φορές ακόμα και μέρες, αλλά όταν τελειώνω, τις περισσότερες φορές είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά μου."

Η πορεία του μέχρι τα ημιτελικά του Australian Open εκτόξευσε τη δημοτικότητα του Στέφανου παγκοσμίως και αυτό τον βοήθησε και στο YouTube, όπου πλέον μετράει περισσότερους από 140.000 συνδρομητές. Παρόλα αυτά η πλατφόρμα δεν καλύπτει πλήρως τα όνειρα του Έλληνα τενίστα, που κάποια στιγμή θα ήθελε να κάνει καριέρα και σ' αυτό το επάγγελμα.

"Με ενδιαφέρει να ακολουθήσω αυτή την καριέρα σε κάποιο σημείο της ζωής μου, να εκπληρώσω το όνειρό μου με το να γίνω παραγωγός ταινίων ή κινηματογραφιστής. Να μοιράζομαι ιστορίες με τους ανθρώπους και να είμαι μέρος από αυτό το εκπληκτικό πράγμα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots