ATP
Τσιτσιπάς: "Το λιγότερο είναι περισσότερο" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Το λιγότερο είναι περισσότερο" (vid)
Τσιτσιπάς: "Το λιγότερο είναι περισσότερο" (vid)
tennisnews team Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 - 13:05

Η ξέγνοιαστη εβδομάδα του Στέφανου Τσιτσιπά στην Ανεγκάντα της Καραϊβικής του άφησε αξέχαστες εμπειρίες, με τον ίδιο να καταγράφει πολλές από τις στιγμές του στο φακό, μαζί με ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

Κλείνοντας το vlog του, ο Στέφανος είπε λίγα λόγια για την εμπειρία του και για τις σκέψεις που έκανε κατά τη διάρκεια των διακοπών του σε ένα εντελώς διαφορετικό μέρος απ' αυτά που έχουμε συνηθίσει.

"Kάτι που ένιωσα στην εβδομάδα που έμεινα εδώ, ήταν πως όταν είσαι μέρος μιας μικρής κοινωνίας, το λιγότερο είναι περισσότερο. Μια κοινωνία που νοιάζεται. Ένιωσα να είμαι μέρος κάτι ξεχωριστού. Άνθρωποι που ζουν ενωμένοι, μακριά από το μίσος έγνοιες.

Απολαμβάνουν να ζουν μια ζωή γεμάτη νόημα και σκοπό. Ζούμε σε έναν κόσμο που είναι διαταραγμένος από ένα χάος γρήγορων ρυθμών και περιττά επίπεδα έντασης. Ένας κόσμος που συγκεντρώνεται στον όγκο και στην ποσότητα των πραγμάτων. Ένας κόσμος που υπολείπεται πνευματικότητας και του πραγματικού ορισμού της ελευθερίας. Ελευθερία που διαρκεί και εξυπηρετεί την αξία για τη σωματική ευεξία στην ψυχική μας αρμονία. Η εβδομάδα διακοπών μου σ' αυτόν τον μικρό παράδεισο ήταν θαυμάσια και ανυπομονώ να επιστρέψω."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots