ATP
Becker: "Δε φαντάζομαι τον εαυτό μου προπονητή"

 
Becker: "Δε φαντάζομαι τον εαυτό μου προπονητή"
Becker: "Δε φαντάζομαι τον εαυτό μου προπονητή"
tennisnews team Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019 - 13:02

Λίγο μετά την αποχώρηση του Ivan Lendl από την ομάδα του Alexander Zverev, o Boris Becker ξεκαθάρισε πως δε βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους για την αντικατάστασή του.

Ο Becker, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία με τον Novak Djokovic, είπε πως πάντα θα βοηθάει τον Zverev, αλλά δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να κάνει πάλι τη ζωή του προπονητή στο ATP Tour.

"Πάντα θα είμαι στο πλευρό του (σ.σ. για τον Zverev) και όποτε μου ζητήσει κάποια συμβουλή θα του πω την ειλικρινή άποψή μου. Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με την ιδιότητα του προπονητή για 30 εβδομάδες το χρόνο. Δε θα μπορούσα να το ζήσω ξανά αυτό", δήλωσε ο Becker, σε συνέντευξή του για τη γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung.

Θυμίζουμε πως ο Zverev δεν έχει πια στο πλευρό του τον Lendl, μετά και την παραίτηση του τελευταίου. Οι σχέσεις τους δεν ήταν οι καλύτερες τους τελευταίους μήνες και την απόφαση του Lendl πυροδότησαν κάποιες σχετικές δηλώσεις από τον "Sascha".

O Zverev βρίσκεται στο Αμβούργο αυτή την εβδομάδα και κάνει ένα πολύ καλό τουρνουά στο European Open. Χθες κέρδισε τον Filip Krajinovic με 2-6, 7-5, 6-2 και σήμερα θα αντιμετωπίσει τον Nikoloz Basilashvili για την ημιτελική φάση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots