ATP
Zverev: "Έμαθα για τον Lendl από τα ΜΜΕ"

 
Zverev: "Έμαθα για τον Lendl από τα ΜΜΕ"
Zverev: "Έμαθα για τον Lendl από τα ΜΜΕ"
tennisnews team Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019 - 10:14

Μετά την ήττα του από τον Nikoloz Basilashvili στα ημιτελικά του Αμβούργου, ο Alexander Zverev δήλωσε πως έμαθε ότι ο Ivan Lendl παραιτήθηκε από προπονητής του, μέσα από τα media! 

"Αποδείχτηκε πως είχαμε διαφορετικές κατευθύνσεις. Δεν είχαμε κανένα ραντεβού μετά από το τουρνουά. Του ευχόμαστε τα καλύτερα, έχουμε τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο μαζί μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ώρα", δήλωσε ο Zverev, εκ μέρους όλης της ομάδας του. 

"Με εξέπληξε πως το επισημοποίησε κατά τη διάρκεια του τουρνουά και για να είμαι ειλικρινής εγώ το έμαθα από τα ΜΜΕ, κάτι που είναι περίεργο. Αλλά συνεχίζω να τον σέβομαι. Ο Ivan ήταν πολύ σπουδαίος για όλα τα μέλη της ομάδας, δεν παραπονιέμαι για τίποτα", πρόσθεσε ο 22χρονος Γερμανός.

Όταν ρωτήθηκε για το αν έκανε λάθη τους τελευταίους μήνες στο ζήτημα του μάνατζερ και του προπονητή, ο Zverev σχολίασε: "Όταν κοιτάζω το παρελθόν, υποθέτω πάντα θα βλέπω πράγματα που θα μπορούσα να κάνω καλύτερα. Είμαι άνθρωπος και όχι ρομπότ. Αλλά πρέπει να ζήσω με αυτό.

Δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς θα μπορούσα να κάνω καλύτερα. Είμαι χαρούμενος με την κατάσταση στο management αυτή τη στιγμή και αυτή η αλλαγή ελπίζω να βελτιώσει και το παιχνίδι μου σύντομα. Θέλω να έχω και πάλι τα συναισθήματα νίκης που είχα παλιά, με την οικογένειά μου και με τον πατέρα μου", είπε ο "Sascha", ο οποίος πριν λίγους μήνες σταμάτησε τη συνεργασία του με τον πρώην μάνατζέρ του, Patricio Apey, ανοίγοντας ταυτόχρονα και μια δικαστική διαμάχη μαζί του.

Μετά από καιρό, ο Γερμανός είχε μια καλή εβδομάδα, όχι όμως και την καλύτερη που θα μπορούσε. Έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του European Open στο Αμβούργο, δεν κατάφερε χθες όμως να υπερκεράσει το εμπόδιο του Nikoloz Basilashvili, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-4, 4-6, 7-6 (5).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots