ATP
Το όμορφο μήνυμα του Κύργιου στον Τσιτσιπά

 
Το όμορφο μήνυμα του Κύργιου στον Τσιτσιπά
Το όμορφο μήνυμα του Κύργιου στον Τσιτσιπά
tennisnews team Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 - 10:20

Το ταξίδι του Νικ Κύργιου με τον Στέφανο Τσιτσιπά ολοκληρώθηκε νωρίς στην Ουάσινγκτον και ο Νικ έγραψε ένα πολύ όμορφο μήνυμα για τον συμπαίκτη του μετά το τέλος του.

"Μπορεί να βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά, αλλά απόψε ήταν μια ξεχωριστή στιγμή και ειλικρινά ήταν υπέροχα που μοιράστηκα το court μαζί σου. Είναι ωραίο που σε βλέπω να ανθίζεις στον παίκτη που έγινες και είμαστε μόνο στην αρχή. Θα είσαι σε θέση να βοηθήσεις και να εμπνεύσεις πολλούς ανθρώπους. Τα λέμε στο Σινσινάτι!" έγραψε ο Κύργιος στη σελίδα του στο Instagram για τον Τσιτσιπά.

Οι Κύργιος και Τσιτσιπάς, παρόλο που συνεργάστηκαν για πρώτη φορά, τα πήγαν πολύ καλά και κοίταξαν στα μάτια τους κορυφαίους της παγκόσμιας κατάταξης, Juan Sebastian Cabal και Robert Farah, οι Κολομβιανοί όμως είχαν τον τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση και πήραν τη νίκη με 6-3, 3-6, 10-5.

Ο Κύργιος θα πραγματοποιήσει απόψε, περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα την πρεμιέρα του στο μονό, απέναντι στον Αμερικανό Thai-Son Kwiatkowski, ενώ ο Στέφανος θα παίξει απευθείας στον 2ο γύρο, την Τετάρτη, απέναντι στον Tommy Paul.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots