ATP
Zverev: "Η χρονιά μπορεί μόνο να καλυτερεύσει"

 
Zverev: "Η χρονιά μπορεί μόνο να καλυτερεύσει"
Zverev: "Η χρονιά μπορεί μόνο να καλυτερεύσει"
tennisnews team Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2019 - 17:02

Ο Alexander Zverev σίγουρα δε διανύει και την καλύτερη χρονιά, αλλά επιλέγει να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο.

"Είναι μια απαίσια χρονιά, σωστά; Αλλά είμαι ακόμα στο Top 10 της κατάταξης Race to London και στο Νο. 5 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή τη στιγμή. Πάντα μπορείτε να βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο", δήλωσε ο Zverev από το Μόντρεαλ.

"Σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη χρονιά για μένα, αλλά είμαι ακόμα στο Νο. 9 στο Race to London. Η χρονιά μπορεί μόνο να καλυτερεύσει από δω και πέρα. Ελπίζω να αρχίσει να συμβαίνει από εδώ. Ελπίζω να πάω καλά στο US swing και θα δούμε. Δεν είναι πάντως τόσο άσχημα όσο νομίζουν όλοι."

To 2017, o Zverev κατέκτησε τον 2ο τίτλο του σε Masters διοργάνωση, στο Rogers Cup. Ο Γερμανός είχε χάσει μόνο ένα σετ σε εκείνο το τουρνουά, κερδίζοντας τους Richard Gasquet, Nικ Κύργιο, Kevin Anderson, Denis Shapovalov και Roger Federer.

"Με βοηθάει να επιστρέφω σε μέρη που τα έχω πάει καλά στο παρελθόν, σε μέρη που έχω κερδίσει το τουρνουά και νιώθω άνετα. Ελπίζω αυτό να με βοηθήσει φέτος. Να με βοηθήσει να παίξω καλά και θα δούμε πως θα πάει."

Ο Zverev κατέκτησε τον 11ο ΑΤΡ τίτλο του στη Γενεύη τον Μάιο και έχει ρεκόρ 28-15 νίκες στο 2019. Στην πρεμιέρα του στο τουρνουά θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Marton Fucsovics και Cameron Norrie. Στην πορεία, έχει πιθανούς αντιπάλους τόσο τον Felix Auger-Aliassime (προημιτελικά), όσο και τον Denis Shapovalov (ημιτελικά).

"Ο Καναδάς έχει δυο πιθανούς μελλοντικούς πρωταθλητές σε Grand Slam. Ο Denis και ο Felix είναι απίθανοι παίκτες. Ο Denis έδειξε τα προηγούμενα χρόνια πως θα γίνει σπουδαίος πρωταθλητής. Σέβομαι πολύ και τον Felix. Πιστεύω πως θα κερδίσει Grand Slam τίτλους. Αλλά είναι μόνο 18 ετών. Πρέπει να του δώσουμε περισσότερο χρόνο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots