ATP
Τσιτσιπάς: "Η αποτοξίνωση συνεχίζεται"

 
Τσιτσιπάς: "Η αποτοξίνωση συνεχίζεται"
Τσιτσιπάς: "Η αποτοξίνωση συνεχίζεται"
tennisnews team Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:28

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δημοσίευσε για πρώτη φορά μετά από 2 εβδομάδες στα social media, ενημερώνοντας πως η αποτοξίνωση του συνεχίζεται και τα πηγαίνει πολύ καλά.

Το πρωί ο Στέφανος προπονήθηκε με τον Roger Federer στη Γενεύη και πριν από λίγο δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία στα social media, μετά από 2 εβδομάδες. Ή τουλάχιστον η σελίδα του στο Instagram έκανε την πρώτη της δημοσίευση, καθώς δεν τη χειρίζεται πλέον ο ίδιος, όπως ενημέρωσε.

"Η αποτοξίνωση από τα social media είναι σε ενεργεία. Δυο εβδομάδες έχω διαγράψει όλες τις εφαρμογές και ειλικρινά, νιώθω εκπληκτικά ως τώρα.

Από δω και στο εξής, όλες τις δημοσιεύσεις στα social media, τα σχόλια και τα μηνύματα, θα τα χειρίζονται οι ατζέντες μου.

Είμαι για 2η μέρα εδώ στη Γενεύη, της Ελβετίας. Το πρωί προπονήθηκα με τον Roger Federer και η πήρα την πρώτη γεύση από μια εκ των ομορφότερων πόλεων στην Ευρώπη.

Βεβαιωθείτε πως θα δείξετε την υποστήριξή σας στην Team Europe. Εύχομαι σε όλους μια υπέροχη εβδομάδα."

Το ίδιο πρωί, το επίσημο account του Στέφανου στο Instagram κοινοποίησε και το τελευταίο διαφημιστικό της Adidas, στο οποίο πρωταγωνιστεί. Αυτή ήταν και επίσημα η πρώτη δημοσίευση του λογαριασμού του, από την 1η Σεπτεμβρίου. 

 
 
 
View this post on Instagram

For me, BELIEVER means waking up every single day thinking I can become better. Behind my word there are big goals, bigger expectations and the never ending drive to keep doing what I can’t. What do you stand for? @adidas Για μένα, το BELIEVER σημαίνει να ξυπνάω κάθε μέρα να σκέφτομαι ότι μπορώ να γίνω καλύτερος. Πίσω από αυτη τη λέξη υπάρχουν μεγάλοι στόχοι, μεγαλύτερες προσδοκίες και η συνεχιζόμενη προσπάθεια να κάνω ότι δεν μπορώ. Εσένα ποιο είναι το κίνητρο σου; #WeRepresent #Createdwithadidas http://a.did.as/_WeRepresent_BELIEVER

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) on

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots