ATP
Τσιτσιπάς: "Θέλω να μάθω απ' όλους σας" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Θέλω να μάθω απ' όλους σας" (vid)
Τσιτσιπάς: "Θέλω να μάθω απ' όλους σας" (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 - 13:22

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε πως είναι τιμή να αγωνίζεται στην ίδια ομάδα με τους Roger Federer, Rafael Nadal και τα υπόλοιπα μέλη της Team Europe και πως σκοπεύει να μάθει από όλους και να προσφέρει στο κοινό αυτό που θέλει, καλό τένις και ωραίο θέαμα.

"Είναι τιμή να βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσο σημαντικούς παίκτες της εποχής μας. Να είμαι μέρος αυτής της ξεχωριστής γιορτής θα έλεγα", δήλωσε ο Τσιτσιπάς στην συνέντευξη Τύπου πριν την έναρξη του Laver Cup.

"Σκοπεύω αυτή την εβδομάδα να συγκεντρώσω εμπειρίες, να μάθω απ' όλους σας και να παίξω καλό τένις, επειδή αυτό το τουρνουά είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχει πολύς κόσμος που περιμένει ένα σόου και εμείς είμαστε εδώ για να του το προσφέρουμε", πρόσθεσε ο 21χρονος Έλληνας τενίστας, που κλήθηκε να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Laver Cup.

Το Laver Cup της Γενεύης ξεκινάει σήμερα και ο Στέφανος θα αγωνιστεί στον 3ο αγώνα της ημέρας, που θα αρχίσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας, απέναντι στον Taylor Fritz. Οι αγώνες του Laver Cup μεταδίδονται από το Eurosport 1HD.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots