ATP
Τσιτσιπάς: "Είναι απλά υπέροχο"

 
Τσιτσιπάς: "Είναι απλά υπέροχο"
Τσιτσιπάς: "Είναι απλά υπέροχο"
tennisnews team Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 - 4:22

Μοναδικές στιγμές βιώνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη Γενεύη, όπου στα πλαίσια του Laver Cup έχει την ευκαιρία να δεχτεί συμβουλές και να ανταλλάξει απόψεις με τους Roger Federer, Rafael Nadal και Bjorn Borg. 

Το Laver Cup είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που έχει για συμπαίκτες τους δυο κορυφαίους όλων των εποχών και για προπονητή τον επίσης πολύ σπουδαίο Bjorn Borg.

"Αν μου λέγατε πριν από 10 χρόνια ότι θα έπαιζα σε ένα τουρνουά που θα έχω στο πλευρό μου τον Roger, τον Rafa και 4 ακόμα παίκτες από το Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν θα σας πίστευα. Είναι απλά υπέροχο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέφανος.

Ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής συνδύασε με νίκη το ντεμπούτο του στη διοργάνωση, επικρατώντας του Taylor Fritz με 6-2, 1-6, [10-7]. Με τη νίκη αυτή έδωσε προβάδισμα με 2-1 στην Team Europe, που αργότερα κέρδισε και το διπλό και προηγείται πλέον με 3-1 της Team World.

Σήμερα το Laver Cup θα συνεχιστεί με σπουδαία παιχνίδια, αλλά και μια ακόμα παρουσία του Τσιτσιπά, που θα παίξει στο διπλό μαζί με τον Rafael Nadal. Ο Ισπανός θα αγωνιστεί και σε αγώνα μονού, ενώ μονό θα παίξει και ο Federer.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots