ATP
Τσιτσιπάς: "Μακάρι να το κάναμε συχνότερα" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Μακάρι να το κάναμε συχνότερα" (vid)
Τσιτσιπάς: "Μακάρι να το κάναμε συχνότερα" (vid)
tennisnews team Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:51

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τις απίστευτες εμπειρίες που πήρε από το Laver Cup, ενώ απάντησε και στο δύσκολο δίλημμα, για αυτόν που προτιμά για συμπαίκτη ανάμεσα σε Roger Federer και Rafael Nadal.

"Είμαι κατακλυσμένος συναισθηματικά απ' αυτή την εμπειρία. Έπαιξα με τον Rafa και με τον Roger σε λιγότερο από 16 ώρες, είναι απίστευτο. Μου έδωσαν την ευκαιρία να δω κάποια πράγματα από τη δική τους οπτική και είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και κάτι μοναδικό. Η αποφαστικότητά τους, η αφοσίωσή τους, η ικανότητα του να έχουν τον έλεγχο είναι που τους κάνει κορυφαίους όλων των εποχών", είπε ο Τσιτσιπάς, ο οποίος χθες το βράδυ συνεργάστηκε με τον Nadal και σήμερα το μεσημέρι με τον Federer, συμμετέχοντας σε δυο συνεχόμενες αναμετρήσεις διπλού στο Laver Cup.

Όσο για τον ποιον προτιμάει για παρτενέρ, ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε λίγη ώρα να το σκεφτεί, αλλά τελικά απάντησε με ειλικρίνεια πως θα επέλεγε τη μεγάλη του αδυναμία, Federer: "Όταν ήμουν στο court με τον Rafa ένιωσα πως είχαμε αυτή τη μεσογειακή σύνδεση, αλλά επειδή μεγάλωσα με ίνδαλμα τον Federer - δεν προσπάθησα να γίνω σαν εκείνον, απλά να πάρω κάποια πράγματα από εκείνον που θα με βοηθούσαν στην καριέρα μου - θα διάλεγα τον Federer."

Ήταν ένα τριήμερο πλούσιο σε εμπειρίες για τον Στέφανο και οι εμπειρίες αυτές δεν περιορίστηκαν μόνο στο αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης: "Απόλαυσα την παρέα όλων. Είδα μια άλλη πλευρά των Roger και Rafa που δε γνώριζα ότι υπήρχε. Όταν τους βλέπετε στις συνεντεύξεις είναι πολύ διαφορετικοί από όταν βρίσκονται έξω από την αίθουσα. Γελάσαμε πολύ, περάσαμε καλά και στ' αλήθεια ελπίζω να μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό πιο συχνά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots