ATP
Τσιτσιπάς: Η αξέχαστη εμπειρία του Laver Cup και το πάρτι με αλκοόλ (vid)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image
tennisnews team Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 - 12:13

Λίγο πριν αποχωρήσει από τη Γενεύη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε σε μια αγαπημένη του συνήθεια, το vlogging, μιλώντας για τη μοναδική εμπειρία του Laver Cup και αποκαλύπτοντας στους γονείς του πως το βράδυ των πανηγυρισμών οι υπόλοιποι παίκτες της Team Europe τον υποχρέωσαν να πιει για πρώτη φορά βότκα.

Στην κορυφαία στιγμή του νέου vlog του, ο Στέφανος περιέγραψε τη στιγμή που ήπιε αλκοόλ στους γονείς του, δημοσιεύοντας και το σχετικό βίντεο που όλοι τον προκαλούσαν να το κάνει φωνάζοντας το όνομά του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ήπιε βότκα με κόκα κόλα και δεν του άρεσε καθόλου, όπως καθόλου δεν άρεσαν αυτά τα νέα και στη μητέρα του, Τζούλια. Αντίθετα, ο πατέρας του, Απόστολος, δε φάνηκε να ενοχλείται και τόσο, λέγοντάς του πως η βότκα είναι καλύτερη με λεμόνι και πως θα λάτρευε το τζιν.

Από τη Γενεύη και τις αξέχαστες στιγμές του Laver Cup, ο Στέφανος ταξίδεψε στο Zhuhai της Κίνας, όπου αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει την ασιατική περιοδεία του, με το Zhuhai Championships.

Έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση και αύριο αναμένεται να δώσει και τον πρώτο του αγώνα, για τον 2ο γύρο του τουρνουά, με αντίπαλο τον Adrian Mannarino.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots