ATP
Δεν τα κατάφεραν Τσιτσιπάς και Koolhof (vid)

 
Δεν τα κατάφεραν Τσιτσιπάς και Koolhof (vid)
Δεν τα κατάφεραν Τσιτσιπάς και Koolhof (vid)
tennisnews team Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 - 13:41

O Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Wesley Koolhof έχασαν 4 set point στη σειρά για να ισοφαρίσουν σε 1-1 σετ και το πλήρωσαν, γνωρίζοντας την ήττα από το Νο.4 ζευγάρι του ταμπλό, Raven Klaasen και Michael Venus. Δείτε τον απίθανο around-the-net winner που πέτυχε ο Koolhof στο παιχνίδι.

Ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι έκαναν οι Τσιτσιπάς και Koolhof, χωρίς όμως να το συνδυάσουν και με το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς ηττήθηκαν στον 1ο γύρο του Shanghai Masters από τους Klaasen και Venus, με 6-4, 7-6 (8).

Ήταν ένας αγώνας που έδειχνε να ελέγχουν απόλυτα οι Klaasen και Venus, ένα πολύ δυνατό και έμπειρο ζευγάρι, που βρίσκεται στο Νο.4 του ταμπλό του Masters της Σαγκάης.

Ο 36χρονος Νοτιαφρικανός και ο 31χρονος Νεοζηλανδός προηγήθηκαν με break στο 4-3 και πήραν το 1ο σετ με 6-4, ενώ έκαναν πρώτοι break και στο 2ο σετ, στο οποίο "ξέφυγαν" με 3-1 και διατηρήθηκαν μπροστά έως και το 5-3.

Όταν σέρβιραν για την πρόκριση ωστόσο, οι Τσιτσιπάς και Koolhof έκαναν για πρώτη φορά break στο παιχνίδι και κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν σε 5-5. Στη συνέχεια οδήγησαν αυτό το σετ σε tie-break, όπου μάλιστα προηγήθηκαν με 6-2, έχοντας 4 διαδοχικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν σε 1-1 σετ.

Οι Klaasen και Venus έσβησαν και τα 4 set point, ενώ έσβησαν και ένα 5ο στο 6-7, για να ολοκληρώσουν το συναρπαστικό tie-break στο 2ο match point τους για το 10-8, έπειτα από 1 ώρα και 27 λεπτά παιχνιδιού.

Στον 2ο γύρο του Shanghai Masters, Klaasen και Venus θα αντιμετωπίσουν τους Henri Kontinen και John Peers.

Να σημειωθεί πως στον 2ο γύρο πέρασαν και οι Novak Djokovic και Filip Krajinovic, που νωρίτερα κέρδισαν τους Γερμανούς Kevin Krawietz και Andreas Mies, No.5 στο ταμπλό, με 6-3, 3-6, 10-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots