ATP
Federer: Οι προτεραιότητες για το 2020

 
Federer: Οι προτεραιότητες για το 2020
Federer: Οι προτεραιότητες για το 2020
tennisnews team Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 - 13:51

O Roger Federer αναμένεται να αγωνιστεί σε όλα τα Grand Slam, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2020. Σε τελευταίες δηλώσεις του, ο Ελβετός μαέστρος αποκάλυψε που θα δώσει το μεγαλύτερο βάρος και ποια τουρνουά θα ήθελε περισσότερο να κάνει δικά του.

"Ήταν πολύ ωραίο που κερδίσαμε το Laver Cup και τώρα προετοιμάζομαι για το Λονδίνο, με πολύ θετική ενέργεια ενόψει του 2020, που εκτός από τα Grand Slam, προτεραιότητα θα αποτελέσουν για μένα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ονειρεύομαι να κερδίσω το Wimbledon και το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο το 2020, θα προγραμματίσω την προετοιμασία μου βασισμένος σ' αυτούς τους στόχους", ανέφερε ο 38χρονος Ελβετός, κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων.

Ο Federer μίλησε επίσης για τα σπουδαία rivalry στα οποία έχει συμμετέχει όλα αυτά τα χρόνια, μαζί με τους Novak Djokovic και Rafael Nadal.

"Είναι εκπληκτικό που βρισκόμαστε στην κορυφή για τόσο καιρό. Νομίζω πως και οι τρεις μας τρεφόμασταν ο ένας από τον άλλον και γινόμασταν καλύτεροι. Με τον καιρό συνειδητοποίησα πως με ωθούσαν στο να κάνω το παιχνίδι μου όλο και καλύτερο. Εκτιμώ τη δουλειά που έχουν κάνει και την ποιότητα στο παιχνίδι τους. 

Η εξέλιξη του Nadal κατά τη διάρκεια της καριέρας του είναι εντυπωσιακή. Το στυλ του δε θύμιζε σε τίποτα τον σημερινό παίκτη, στα ξεκινήματα της καριέρας του. Ο Novak επίσης είναι πολύ πιο σταθερός και δυνατός απ' ότι μερικά χρόνια πριν."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots