ATP
Τα πλάνα του Στέφανου στο Λονδίνο (vid)

 
Τα πλάνα του Στέφανου στο Λονδίνο (vid)
Τα πλάνα του Στέφανου στο Λονδίνο (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 - 20:56

Παρά το απαιτητικό του πρόγραμμα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναζητάει την κατάλληλη ισορροπία με τα χόμπι του και ένα απ' αυτά είναι να παίρνει φωτογραφίες και βίντεο από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του Λονδίνου.

"Όταν βρίσκομαι σε μια ωραία τοποθεσία όπως το Λονδίνο, σε μια μεγάλη όμορφη πόλη όπου πολλά πράγματα συμβαίνουν, θέλω να περνάω χρόνο μόνος μου και να τραβάω φωτογραφίες και βίντεο. Κάποιες φορές αυτό δεν είναι πιθανό, εξαιτίας του πολύ απαιτητικού προγράμματός μου, αλλά είναι σημαντικό για μένα να κρατάω αυτά τα χόμπι, νιώθω ελεύθερος όταν το κάνω αυτό", είπε ο Τσιτσιπάς στην κάμερα του Tennis TV.

"Μου αρέσει να ταξιδεύω και να παίζω τένις. Να είμαι με τον πατέρα μου, που είναι ο προπονητής μου. Πολλές φορές χωρίζουμε, αλλά γενικά υπάρχει μια πολύ καλή ισορροπία και θα τον ήθελα κοντά μου μέχρι και το τέλος της καριέρας μου", συνέχισε ο 21χρονος Έλληνας τενίστας.

Είναι η πρώτη συμμετοχή του Στέφανου στο ATP Finals. Μπορεί να έχει ξαναπάει στο Λονδίνο για το Wimbledon, δεν έχει πάει όμως ποτέ αυτή τη χρονική περίοδο, ούτε είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τόσο καλά την πόλη.

"Έχω έναν φίλο, που με οδήγησε στην πόλη, με πήγε στα πιο βασικά μέρη. Θέλω να πάω παντού! Μου αρέσει πολύ η τέχνη, οπότε θα ήθελα να δω κάποια μουσεία, την όμορφη αρχιτεκτονική. Το Λονδίνο είναι μια πανέμορφη, μοναδική πόλη και το έχω απολαύσει έως τώρα."

Ο Στέφανος αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο ATP Finals τη Δευτέρα, αντιμετωπίζοντας στις 16:00 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 6HD) τον Daniil Medvedev.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots