ATP
Τσιτσιπάς: "Φλογερό το rivalry με τον Zverev"

 
Τσιτσιπάς: "Φλογερό το rivalry με τον Zverev"
Τσιτσιπάς: "Φλογερό το rivalry με τον Zverev"
tennisnews team Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019 - 7:25


O Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το καυτό rivalry που έχει με τον Alexander Zverev, τον οποίο θα αντιμετωπίσει και την ερχόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο, για τον αλληλοσεβασμό που υπάρχει, καθώς και στον δύσκολο ρόλο που καλούνται να αναλάβουν.

tennisnews banner

"Το rivalry μας είναι φλογερό. Είμαστε στην ίδια ηλικία, γνωρίζουμε ο ένας την ποιότητα του άλλου και θέλουμε πολύ να κερδίζουμε", είπε ο Στέφανος, όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για το rivalry του με τον Zverev.

Ήδη έχουν αναμετρηθεί 4 φορές οι δυο τους, 2 το 2018 και άλλες 2 φέτος. Ο Στέφανος, παρόλο που ηττήθηκε στην πρώτη τους αναμέτρηση στο ATP Tour, που ήταν το περσινό καλοκαίρι στην Ουάσινγκτον, προηγείται στο rivalry με 3-1 νίκες, καθώς μετράει 3 νίκες στη σειρά επί του 22χρονου Γερμανού.

"Έχουμε πολύ διαφορετικά στυλ παιχνιδιού και αυτό είναι καλό. Σεβόμαστε ο ένας το παιχνίδι του άλλου και το επίπεδο του καθενός", συμπλήρωσε ο νεαρός Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο ATP Finals.

Στον πρώτο του αγώνα, θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Δευτέρας (16:00GR, COSMOTE SPORT 6HD) ακόμα έναν παίκτη που θεωρείται ανερχόμενος και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος, τον Daniil Medvedev. Γενικά, με εξαίρεση βεβαίως τους "Big 3" που παραμένουν συνεπείς στα μεγάλα ραντεβού, ο μέσος όρος ηλικίας των φιναλίστ της ΑΤΡ έχει πέσει αισθητά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και ο Στέφανος σχολίασε την αναπόφευκτη αλλαγή φρουράς που θα έρθει, όταν οι 3 αυτοί σπουδαίοι θρύλοι του αθλήματος, δε θα αγωνίζονται στους μεγάλους τελικούς. 

"Είμαστε το μέλλον. Εμείς θα είμαστε εκείνοι που σε λίγα χρόνια θα γεμίζουν τα μεγαλύτερα στάδια. Εμάς θα θέλουν όλοι να δουν, γι' αυτό θα πρέπει να ανταποκριθούμε σ' αυτό."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots