ATP
Zverev: "Έρχονται συναρπαστικά χρόνια"

 
Zverev: "Έρχονται συναρπαστικά χρόνια"
Zverev: "Έρχονται συναρπαστικά χρόνια"
tennisnews team Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019 - 16:51

Ο Alexander Zverev είπε πως τα επόμενα χρόνια θα είναι συναρπαστικά, καθώς όλο και περισσότερα θα γίνονται τα παραδείγμα όπως αυτό του Daniil Medvedev, που στο δεύτερο μισό του 2019 βρισκόταν συνεχώς στη διεκδίκηση των μεγαλύτερων τίτλων του κόσμου. 

"Κάποιοι από τους νεότερους παίκτες δεν βρίσκονται ακόμα εδώ, αλλά υπάρχει ένα πολύ δυνατό group νέων παικτών. Πριν από δυο χρόνια, όταν έκανα το breakthrough και βρέθηκα για πρώτη φορά εδώ, δεν περίμενα να το πετύχω τόσο γρήγορα. Ο Daniil (Medvedev) είχε μια τρομερή χρονιά, αλλά για τους περισσότερους ήταν μια έκπληξη. Πιστεύω πως θα ακολουθήσουν περισσότερες τέτοιες εκπλήξεις", είπε ο Zverev, ο οποίος θα αγωνιστεί για 3η διαδοχική χρονιά στο ATP Finals.

Πριν από 12 μήνες, ο 22χρονος Γερμανός κατέκτησε τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας του στο Λονδίνο, όπου έγινε ο πρώτος παίκτης στην τελευταία δεκαετία που κέρδισε στο ίδιο τουρνουά τους Roger Federer και Novak Djokovic.

"Θα υπάρξουν αναπάντεχα αποτελέσματα και κάποιοι διαφορετικοί παίκτες θα κερδίσουν μεγαλύτερα τουρνουά, κάτι που δεν βλέπαμε τα τελευταία 10-15 χρόνια. Τα επόμενα 2-3 χρόνια θα είναι συναρπαστικά, γιατί ακόμα θα είναι εδώ οι Big 3, που είναι συνεπέστεροι και καλύτεροι από εμάς - αυτό είναι γεγονός, αλλά και εμείς βελτιωνόμαστε γρήγορα."

Ο Zverev βρίσκεται στο Group Andre Agassi, μαζί με τους Rafael Nadal, Daniil Medvedev και Στέφανο Τσιτσιπά. Την πρεμιέρα του θα την πραγματοποιήσει το βράδυ της Δευτέρας (22:00GR, COSMOTE SPORT 6HD), απέναντι στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, Nadal.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots