ATP
Τσιτσιπάς στο TN: "Η πραγματικότητα ξεπέρασε τη φαντασία"

 
Τσιτσιπάς στο TN: "Η πραγματικότητα ξεπέρασε τη φαντασία"
Τσιτσιπάς στο TN: "Η πραγματικότητα ξεπέρασε τη φαντασία"
tennisnews team Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 - 20:18

Πριν από μερικά χρόνια, ήταν απλά ένα 10χρονο παιδί από την Ελλάδα που έπαιζε τένις και έβλεπε το ATP Finals στην τηλεόραση. Σήμερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο ATP Finals και μας αποκάλυψε πως η πραγματικότητα ξεπέρασε τη φαντασία του!

Στιγμές μετά τη νίκη του επί του Daniil Medvedev στο ντεμπούτο του στο ATP Finals, o Στέφανος Τσιτσιπάς είπε στην Anabel Croft πως από μικρό παιδί ονειρευόταν τη στιγμή που θα αγωνιζόταν σ' αυτά τα γήπεδα. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, τον ρωτήσαμε αν αυτή η στιγμή ήταν όπως την είχε ονειρευτεί.

"Ήταν πολύ καλύτερη απ' ότι τη φανταζόμουν! Πρώτα απ' όλα δεν περίμενα να υπάρχουν τόσες ελληνικές σημαίες μέσα στο γήπεδο, κάτι που συνειδητοποίησα μετά τη νίκη μου γιατί πριν δεν κοιτούσα τριγύρω. Αυτό μου έδωσε δύναμη. Άκουγα τους Έλληνες και μου έδωσαν κουράγιο στις δύσκολες στιγμές.

Το γήπεδο είναι πολύ καλύτερο απ' ότι το 'χα φανταστεί. Η εμπειρία του να αγωνίζεσαι σ' αυτό το γήπεδο και να σκέφτεσαι συγχρόνως τι έχεις περάσει για φτάσεις εδώ. Γιατί ξεκινώντας απ' το ότι ένα 10χρονο παιδί που έπαιζε τένις στην Ελλάδα έβλεπε αυτό το τουρνουά στην τηλεόραση χωρίς να ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον και τώρα ξαφνικά βρίσκεται σ' αυτά τα γήπεδα και ζει ένα όνειρο."

Αποστολή στο Λονδίνο / photos: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots