ATP
Έκλεισε και Djokovic το Mubadala!

 
Έκλεισε και Djokovic το Mubadala!
Έκλεισε και Djokovic το Mubadala!
tennisnews team Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 - 11:39

Μετά από τους Rafael Nadal και Daniil Medvedev, το Mubadala World Tennis Championship ανακοίνωσε και την παρουσία του Novak Djokovic, στο τουρνουά του 2019.

O Djokovic, 4 φορές πρωταθλητής στο περίφημο τουρνουά επίδειξης (2011, 2012, 2013, 2018), θα επιστρέψει στο Άμπου Ντάμπι για να υπερασπιστεί τον τίτλο του, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

"Το Άμπου Ντάμπι είναι ένα ξεχωριστό μέρος και ένα από τα μέρη που τα πηγαίνω καλά με συνέπεια. Τα γήπεδα είναι εξαιρετικά, οι θεατές γνωρίζουν καλά το άθλημα και η ατμόσφαιρα είναι απολαυστική", δήλωσε ο 32χρονος Σέρβος, ο οποίος αυτή την εβδομάδα διεκδικεί τον 6ο τίτλο του στο ATP Finals.

Ο Djokovic είναι ο 3ος παίκτης που ανακοινώθηκε από το Mubadala για το τουρνουά των ανδρών, μετά από τους Rafael Nadal και Daniil Medvedev, που σημαίνει πως θα αγωνιστούν σίγουρα στο Άμπου Ντάμπι οι δυο πρώτοι της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς και τουλάχιστον 3 παίκτες από το Top 5.

Τα τελευταία 2 χρόνια, στο Άμπου Ντάμπι γίνονται και αγώνες γυναικών, με τη διοργάνωση να έχει ανακοινώσει για το 2019 τον φιλικό αγώνα της Maria Sharapova με την Amanda Anisimova.

Το Mubadala World Tennis Championships του 2019 θα πραγματοποιηθεί πριν από τα Χριστούγεννα, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, από τις 19 έως τις 21 Δεκεμβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots