ATP
Στα ημιτελικά ο Zverev - έξω ο Nadal (vid)

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 - 23:37

O Alexander Zverev κέρδισε τον Daniil Medvedev και παραμένει ακόμα στον "θρόνο" του ATP Finals, καθώς θα είναι στα ημιτελικά για να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Εκτός διοργάνωσης μένει ο Rafael Nadal.

Ο Alexander Zverev επιβλήθηκε με 6-4, 7-6 (4) του Daniil Medvedev στον αγώνα που ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων στο φετινό ATP Finals και πήρε τη 2η θέση του Group Andre Agassi, διατηρώντας "ζωντανές" τις ελπίδες του για να παραμείνει στον "θρόνο" του στο Λονδίνο. 

Ο 22χρονος Γερμανός έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, στο οποίο είχε 21 winners και 19 αβίαστα λάθη. "Έσπασε" το σερβίς του Medvedev στο 1ο κιόλας game, για να προηγηθεί με 2-0 στο 1ο σετ και χωρίς να κινδυνέψει στο δικό του σερβίς να φτάσει μέχρι την κατάκτησή του.

Στο 2ο σετ ο Medvedev στάθηκε καλύτερα και κατάφερε να υπερασπιστεί το σερβίς του σε όλη τη διάρκειά του, ο Zverev όμως παρέμεινε πολύ δυνατός από τη γραμμή του σερβίς και δεν απειλήθηκε ούτε σε αυτό το σετ με break point. Στο tie-break ο Sascha ήταν καλύτερος, επιβλήθηκε με 7-4 και "σφράγισε" τη μεγάλη νίκη έπειτα από 78 λεπτά παιχνιδιού.

Ήταν η 5η νίκη του Zverev επί του Medvedev σε 6 συναντήσεις, ενώ ο Γερμανός πήρε και μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα του στον πρόσφατο τελικό του Shanghai Masters από τον Ρώσο.

Εξασφαλίζοντας τη 2η θέση του ομίλου Andre Agassi, o Zverev θα αντιμετωπίσει αύριο τον νικητή του ομίλου Bjorn Borg, Dominic Thiem, στις 22:00 το βράδυ. Στον άλλον ημιτελικό, ο 1ος του ομίλου Andre Agassi, Στέφανος Τσιτσιπάς, θα αντιμετωπίσει τον Roger Federer.

grou aa final

Αποστολή στο Λονδίνο / photos: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots