ATP
Το live του Τσιτσιπά και η φιλανθρωπική δωρεά (vid)

 
Το live του Τσιτσιπά και η φιλανθρωπική δωρεά (vid)
Το live του Τσιτσιπά και η φιλανθρωπική δωρεά (vid)
tennisnews team Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 - 7:21

Λίγες ώρες μετά τον απόλυτο θρίαμβό του στο Λονδίνο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε ένα μεγάλο σε διάρκεια live, απάντησε σε πολλές ερωτήσεις θαυμαστών, ενώ εκμεταλλεύτηκε και την ευκαιρία για να συγκεντρώσει ένα ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Τσιτσιπάς έκανε live στο κανάλι του στο YouTube για περίπου 75 λεπτά το πρωί της Δευτέρας, έχοντας κοιμηθεί ελάχιστα όπως εξομολογήθηκε, καθώς μετά το δείπνο που διαδέχθηκε τη σπουδαία στιγμή της κατάκτησης του τροπαίου του ATP Finals δεν κοιμήθηκε καλά και έπρεπε να σηκωθεί πολύ πρωί, αφού ήταν καλεσμένος του BBC στις 08:30.

Με την ευκαιρία αυτή, συγκέντρωσε και περίπου 1.000 ευρώ για τη φιλανθρωπική οργάνωση "Μαζί για το Παιδί", με την οποία συνεργάζεται.

Απαντώντας μεταξύ πολλών άλλων ερωτήσεων, ο Στέφανος ανέφερε πως ο αγαπημένος του αθλητής είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, η αγαπημένη του τραγουδίστρια η Σακίρα, αγαπημένη ηθοποιός η Margot Robbie, αγαπημένα παιχνίδια το Grand Theft Auto και το Assassins Creed και αγαπημένες σειρές που είδε πρόσφατα το Stranger Things και το Casa de Papel.

Είπε επίσης πως μπορεί να καρφώσει στο μπάσκετ και πως το έχει κάνει, επέλεξε "σουβλάκι" έναντι της πίτσας στο γνωστό δίλημμα, ενώ με αφορμή ερώτηση από θαυμαστή από τη Λισαβόνα έστειλε τα χαιρετίσματά του στην ομάδα της Μπενφίκα και στον Ανδρέα Σάμαρη.

Επίσης, ανακοίνωσε πως θα πάει για 3-4 μέρες στην Ισλανδία, όπου θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά το μοναδικό φαινόμενο του σέλαος και πως την επόμενη εβδομάδα θα έρθει και στην Ελλάδα, ενώ ανυπομονεί να πάει και στην Κύπρο, όπου θα πάρει το δίπλωμά του και θα οδηγήσει επιτέλους το Tesla αυτοκίνητό του.

Τέλος, αποκάλυψε και πως έχει γραφτεί σε διαδικτυακό πρόγραμμα του πανεπιστημίου του Harvard, όπου θα σπουδάσει Sport Science και αναμένεται να αποφοιτήσει τα επόμενα 2-3 χρόνια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots