ATP
Στο Mubadala και ο Τσιτσιπάς!

 
Στο Mubadala και ο Τσιτσιπάς!
Στο Mubadala και ο Τσιτσιπάς!
tennisnews team Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 - 13:08

Μετά από τους Rafael Nadal, Novak Djokovic και Daniil Medvedev, το Mubadala World Tennis Championships "έκλεισε" και τον πρωταθλητή του ATP Finals, Στέφανο Τσιτσιπά, στην πρώτη συμμετοχή του Έλληνα τενίστα στο σπουδαίο τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι. 

Μετά από μια σπουδαία χρονιά, η οποία δε θα μπορούσε να κλείσει ιδανικότερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε στο "στόχαστρο" των διοργανωτών του Mubadala World Tennis Championships, που έσπευσαν να τον προσεγγίσουν και να τον καλέσουν στο Άμπου Ντάμπι, για να αγωνιστεί με τους κορυφαίους του κόσμου, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του για τη σεζόν του 2020. 

"Το να φέρνουμε τα μεγαλύτερα ταλέντα στο Άμπου Ντάμπι είναι πάντα προτεραιότητά μας και ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στο ανδρικό τένις. Μόλις στα 21 έδειξε πως μπορεί να τα βάλει με τους καλύτερους. Είναι συναρπαστικό να τον βλέπεις να παίζει και έχει λαμπρό μέλλον, με τον δυναμισμό και τον χαρακτήρα του να τον κάνουν έναν από τους αγαπημένους του κοινού", δήλωσε ο CEO της Flash Entertainment, εταιρείας που διοργανώνει το τουρνουά, John Lickrish.

"Έχω ακούσει υπέροχα πράγματα για το Mubadala World Tennis Championships και το Άμπου Ντάμπι. Ο καιρός και οι εγκαταστάσεις εκεί είναι ιδανικά για να ξεκινήσω τη σεζόν του 2020 και οι διοργανωτές έχουν δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό ταμπλό. Θέλεις να αντιμετωπίσεις τους κορυφαίους σε κάθε ευκαιρία και αυτό το πρωτάθλημα δίνει την ευκαιρία να παίξεις μαζί τους", δήλωσε ο Στέφανος.

Το 12ο Mubadala World Tennis Championships θα γίνει για πρώτη φορά πριν από τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα το τριήμερο 19-21 Δεκεμβρίου, στο Zayed Sports City του Άμπου Ντάμπι. Αναμένεται να ανακοινωθούν ακόμα 2 παίκτες, που θα συμπληρώσουν την 6άδα του ανδρικού τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots