ATP
Υποψήφιος στα βαλκανικά βραβεία ο Τσιτσιπάς!

 
Υποψήφιος στα βαλκανικά βραβεία ο Τσιτσιπάς!
Υποψήφιος στα βαλκανικά βραβεία ο Τσιτσιπάς!
tennisnews team Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 - 13:02

Σε ακόμα μια πολύ σημαντική διάκριση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι υποψήφιος για το βραβείο του κορυφαίου αθλητή στα Βαλκάνια για το 2019. Υποψήφιοι είναι επίσης ο Novak Djokovic και η Simona Halep.

Το όνομα του Djokovic είναι μονίμως τα τελευταία χρόνια στις λίστες των υποψηφίων και φέτος έχει αρκετές πιθανότητες για να το κατακτήσει, αφού προέρχεται από μια χρονιά με 2 Grand Slam τίτλους, στο Australian Open και στο Wimbledon.

Ο Στέφανος έκανε εντυπωσιακό τελείωμα στη χρονιά, με την κατάκτηση του ATP Finals, όπου υπερίσχυσε έναντι των "Big 3" και όλων των κορυφαίων του 2019. Ήταν επίσης ημιφιναλίστ στο Australian Open, ενώ τερμάτισε τη σεζόν στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης.

H Halep κατέκτησε για πρώτη φορά στην καριέρα της το Wimbledon αυτό το καλοκαίρι, ενώ τερμάτισε τη χρονιά στο Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο κορυφαίος αθλητής της χρονιάς στα Βαλκάνια, είναι ένα βραβείο που απονέμει το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων (BTA), κατόπιν ψηφοφορίας των δημοσιογράφων από 9 συνολικά πρακτορεία ειδήσεων στα Βαλκάνια. Υποψήφιοι είναι άνδρες αθλητές και γυναίκες αθλήτριες. 

Πέρσι, τη διάκριση είχε κερδίσει ο ποδοσφαιριστής Luka Modric, κερδίζοντας τον Djokovic και τη Halep, που ήταν ξανά υποψήφιοι.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots