ATP
Στη Στουτγκάρδη Κύργιος και Zverev

 
Στη Στουτγκάρδη Κύργιος και Zverev
Στη Στουτγκάρδη Κύργιος και Zverev
tennisnews team Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019 - 23:39

Το τουρνουά της Στουτγκάρδης μπορεί να ανήκει στην κατηγορία 250 της ΑΤΡ, έκανε όμως δυο πολύ σημαντικές ανακοινώσεις σήμερα, για τη διοργάνωση του καλοκαιριού του 2020.

Συγκεκριμένα το 250άρι της Στουτγκάρδης ανακοίνωσε πως το 2020 θα φιλοξενήσει μεταξύ άλλων τους Νικ Κύργιο και Alexander Zverev.

Το Stuttgart Open διεξάγεται αμέσως μετά το Roland Garros, τη 2η εβδομάδα του Ιουνίου (8-14 Ιουνίου 2020). Θα ανοίξει στην ουσία τη σεζόν του γρασιδιού, μια εβδομάδα πριν από τα 500άρια του Halle και του Queen's.

Ο Zverev, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αγωνιστεί για 4η φορά στο τουρνουά της πατρίδας του, στο οποίο ωστόσο δεν έχει καθόλου καλή παράδοση, μετρώντας μόλις μια νίκη στις 4 αναμετρήσεις που έχει δώσει εκεί και καμιά πρόκριση σε προημιτελικό.

O Κύργιος θα αγωνιστεί στη Στουτγκάρδη για 3η διαδοχική σεζόν. Το 2018, στην πρώτη του επίσκεψη στη γερμανική πόλη, είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου ηττήθηκε σε ένα πολύ κλειστό ματς από τον Roger Federer. Πέρσι ωστόσο, ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τον Matteo Berrettini, που μετέπειτα κατέκτησε και τον τίτλο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots