ATP
Γενεύη "καλεί" Roger

 
Γενεύη "καλεί" Roger
Γενεύη "καλεί" Roger
tennisnews team Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 - 6:41

Παρά το γεγονός πως το τουρνουά της Γενεύης δεν αποτελεί πόλο έλξης για τους μεγαλύτερους τενίστες του κόσμου, ο διευθυντής του τουρνουά δηλώνει αισιόδοξος και έκανε δημόσιο "κάλεσμα" στον Roger Federer για το 2020.

Το Geneva Open διεξάγεται την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα από το Roland Garros και αυτό είναι το σημαντικότερο μειονέκτημα που έχει. Παρόλα αυτά, ο διευθυντής του, Gerard Tsobanian, είναι αισιόδοξος και το βλέπει αυτό σαν πλεονέκτημα.

"Θα ζητήσω (από τον Roger) να συμμετέχει στο τουρνουά. Θα επικοινωνήσω με τον Tony Godsick (τον ατζέντη του Federer) και θα του θυμίσω πως το τουρνουά μας γίνεται μια καλή χρονική περίοδο, πριν από το Roland Garros", είπε σε συνέντευξή του στην Tribune de Genève o Tsobanian.

Ο Federer έχει ανακοινώσει πως θα αγωνιστεί στη χωμάτινη σεζόν και το 2020, δηλαδή θα το κάνει για 2η διαδοχική χρονιά, ωστόσο ο Ελβετός συμμετέχει σε ελάχιστα 250άρια τα τελευταία χρόνια και ειδικά αν έχει δώσει αρκετούς αγώνες πριν από το Roland Garros στα άλλα τουρνουά που θα λάβει μέρος, είναι σχεδόν αδύνατο να τον δούμε στη Γενεύη.

Είναι πολύ πιο πιθανό όμως, να δούμε τον Stan Wawrinka: "Περιμένω από τον Stan να μου τηλεφωνήσει, δεν το έκανε ακόμα", είπε ο Tsobanian. "Αν κάποιος θέλει να αγοράσει ή να δει ένα σπίτι, πρέπει να κάνει εκείνος το τηλεφώνημα στον ιδιοκτήτη και να το διαπραγματευτεί. Αν δεν το κάνει, σημαίνει πως δεν ενδιαφέρεται. Ο Stan έχει τον αριθμό μου."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots