ATP
Καλό ξεκίνημα για τον Τσιτσιπά στο Άμπου Ντάμπι (vid)

 
Καλό ξεκίνημα για τον Τσιτσιπά στο Άμπου Ντάμπι (vid)
Καλό ξεκίνημα για τον Τσιτσιπά στο Άμπου Ντάμπι (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 - 15:11

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο Άμπου Ντάμπι, κερδίζοντας εύκολα και γρήγορα τον Andrey Rublev με 2-0 σετ, για να επιβεβαιώσει τον ημιτελικό στο Mubadala World Tennis Championship με τον Novak Djokovic. 

Μόλις 68 λεπτά χρειάστηκε να μείνει στο γήπεδο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επιβλήθηκε του Andrey Rublev με 6-3, 6-4 στον πρώτο του αγώνα στο Mubadala World Tennis Championship του Άμπου Ντάμπι και της pre-season του.

Ο Στέφανος έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο παιχνίδι και απέκτησε πολύ γρήγορα ένα προβάδισμα με 3-0. Στο 7ο game αντιμετώπισε τα πρώτα break point του Rublev, τα έσβησε όμως, για να επιστρέψει από το 15-40 και να κρατήσει το σερβίς του για το 5-2, στο μοναδικό service game του που απειλήθηκε σ' αυτό το σετ.

Στο 2ο σετ ο 21χρονος πρωταθλητής μας έκανε το break για να περάσει μπροστά στο 5ο game με 3-2 και δεν απειλήθηκε με break point. Ωστόσο στο τελευταίο game, όταν ήταν μπροστά με 5-4 και σέρβιρε για τη νίκη, χρειάστηκε να επιστρέψει από το 15-30, πριν "σφραγίσει" την πρόκριση κερδίζοντας τους 3 επόμενους πόντους - που ήταν και οι τελευταίοι στο ματς.

Ολόκληρος ο αγώνας:

Περίπου ένα μήνα μετά τον μεγάλο θρίαμβό του στο Λονδίνο, με την κατάκτηση του ATP Finals, o Στέφανος δείχνει να είναι πολύ δυνατός και έτοιμος για τη νέα σεζόν, που θα αρχίσει σε δυο περίπου εβδομάδες.

Στον επόμενο αγώνα του Mubadala World Tennis Championship, o Karen Khachanov θα αντιμετωπίσει τον Hyeon Chung, για την πρόκριση στον άλλον ημιτελικό.

Αύριο, στις 15:00 ώρα Ελλάδας, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Novak Djokovic για τον πρώτο ημιτελικό και ο νικητής του άλλου σημερινού αγώνα, θα παίξει στη συνέχεια με τον Rafael Nadal.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots