ATP
Τσιτσιπάς: "Χρειάζεται 6η αίσθηση για να κερδίσεις τον Rafa"

 
Τσιτσιπάς: "Χρειάζεται 6η αίσθηση για να κερδίσεις τον Rafa"
Τσιτσιπάς: "Χρειάζεται 6η αίσθηση για να κερδίσεις τον Rafa"
tennisnews team Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 - 14:09

Το σχόλιο του Στέφανου για τον Nadal, τον οποίο θα αντιμετωπίσει σε λίγες ώρες για τον τελικό του Mubadala World Tennis Championship. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει αντιμετωπίσει και έχει κερδίσει όλους τους "μεγάλους" της εποχής μας, ενδεχομένως και όλων των εποχών, Roger Federer, Rafael Nadal και Novak Djokovic. Ήταν μάλιστα οι μόνοι μαζί με τον Dominic Thiem, που το κατάφεραν αυτό μέσα στο 2019.

Με τον Nadal έχει μια νίκη σε 6 προσπάθειες και αυτό είναι το χειρότερο ρεκόρ του απέναντι σε κάποιον εκ των "Big 3". Όπως έχει πει και στο παρελθόν, θεωρεί τον Ισπανό τον δυσκολότερο αντίπαλο που είχε ποτέ.

Μετά τη νίκη του επί του Djokovic στο Άμπου Ντάμπι την Παρασκευή και την πρόκρισή του στον τελικό του Mubadala World Tennis Championship, o 21χρονος Έλληνας τενίστας έκανε ακόμα ένα σχόλιο που δείχνει πόσο δύσκολο είναι να έχεις απέναντί σου τον Rafa.

"Κόντρα στον Rafael Nadal χρειάζεται κάτι επιπλέον. Έχουμε 5 αισθήσεις, έτσι δεν είναι; Για να κερδίσεις τον Rafa χρειάζεται μια 6η αίσθηση!" είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό στον τελικό του Άμπου Ντάμπι σήμερα, στις 17:00 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 6HD).

(Φωτογραφία: tennisnews.gr)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots