ATP
De Minaur: "Όπως ο Τσιτσιπάς"

 
De Minaur: "Όπως ο Τσιτσιπάς"
De Minaur: "Όπως ο Τσιτσιπάς"
tennisnews team Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019 - 9:19

Ο Alex De Minaur θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του Στέφανου Τσιτσιπά και να "κυνηγήσει" τους μεγάλους τίτλους το 2020.

Αναφέροντας το παράδειγμα του Στέφανου Τσιτσιπά, που έκανε το μεγάλο "breakthrough" το 2019 και κατάφερε να καθιερωθεί στο Top 10, να μπει στο Top 5 και να κατακτήσει το ATP Finals, ο De Minaur δήλωσε πως θέλει να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στα μεγάλα τουρνουά του 2020. 

"Ο Τσιτσιπάς είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από μένα και κάνει τρελά πράγματα. Τώρα είναι η σειρά μου να κάνω ένα βήμα παραπάνω. Είναι το ταξίδι μου και θέλω να πετύχω όσους περισσότερους στόχους γίνεται", δήλωσε ο De Minaur.

Ο De Minaur ήταν ο μοναδικός παίκτης κάτω των 20 που κέρδισε τίτλο στο 2019. Το έκανε μάλιστα δυο φορές, στο Σίδνεϊ τον Ιανουάριο και στην Ατλάντα τον Ιούλιο. Τον Σεπτέμβριο, ενώ πια είχε κλείσει τα 20, κέρδισε και 3ο τίτλο γι' αυτή τη σεζόν, στο Zhuhai.

"Το κλείσιμό μου σ' αυτή τη χρονιά, μου δίνει αρκετή αυτοπεποίθηση και ξέρω που θέλω να βρίσκομαι. Θέλω να κρατήσω αυτό το επίπεδο και θα προσπαθήσω να παλέψω για περισσότερους τιλους. Ελπίζω για μεγαλύτερους τίτλους" κατέληξε ο 20χρονος Αυστραλός.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots