ATP
Στέφανος Τσιτσιπάς: Η προετοιμασία για το 2020 (vid)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς: Η προετοιμασία για το 2020 (vid)
Στέφανος Τσιτσιπάς: Η προετοιμασία για το 2020 (vid)
tennisnews team Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019 - 7:16

Ένα ένα νέο πολύ ωραίο αφιέρωμα δημιούργησε η ΑΤΡ για τον Στέφανο Τσιτσιπά, στο οποίο γίνεται ανασκόπηση της χρονιάς του, η προετοιμασία για το 2020, οι βλέψεις του για τη νέα σεζόν, ενώ έχει και απόψεις πολλών πρώην πρωταθλητών, που αποθεώνουν τον Έλληνα τενίστα.

Στο ντοκιμαντέρ της ΑΤΡ συμπεριλαμβάνεται το ταξίδι του Στέφανου από τον τίτλο του Next Gen ATP Finals τον Νοέμβριο του 2018 στον τίτλο του ATP Finals τον Νοέμβριο του 2019, αλλά και οι διακοπές του που ακολούθησαν.

Επίσης προβάλλονται πλάνα από την προετοιμασία του στην pre-season στο Ντουμπάι, όπου δούλεψε με τον γυμναστή του από τη Mouratoglou Tennis Academy, Frederic Lefebvre.

O Lefebvre μίλησε για τον 21χρονο Έλληνα τενίστα, ενώ λίγα λόγια είπαν και οι Μάρκος Παγδατής, Μark Philippoussis, Goran Ivanisevic, Tomas Enqvist, Tim Henman και Juan Carlos Ferrero, που αποθεώνουν τον Έλληνα πρωταθλητή.

Όσο για τον ίδιο τον Στέφανο, ο πήχης είναι πολύ ψηλά για το 2020, καθώς στις βλέψεις του συμπεριλαμβάνεται ο πρώτος Grand Slam τίτλος του.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots