ATP
Στο Νο.6 του κόσμου ο Τσιτσιπάς

 
Στο Νο.6 του κόσμου ο Τσιτσιπάς
Στο Νο.6 του κόσμου ο Τσιτσιπάς
tennisnews team Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 - 14:19

Για ακόμα μια εβδομάδα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς διατηρήθηκε στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης. Νέα career high για τους Μιχάλη Περβολαράκη και Πέτρο Τσιτσιπά, που κέρδισαν 39 και 116 θέσεις αντίστοιχα.

Για 14η διαδοχική εβδομάδα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς διατηρήθηκε στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης, παρά τη μικρή απώλεια βαθμών που υπέστη στο Australian Open, μετά τον αποκλεισμό του από τον Milos Raonic στον 4ο γύρο. Ο Στέφανος διατηρείται σταθερά στο Top 10 της ΑΤΡ για 49 διαδοχικές εβδομάδες!

Νέο career high σημείωσε ο Μιχάλης Περβολαράκης, ο οποίος προκρίθηκε στον πρώτο του προημιτελικό σε Challenger διοργάνωση την προηγούμενη εβδομάδα, πετυχαίνοντας μεγάλες νίκες στο Burnie της Αυστραλίας. Ο Μιχάλης κέρδισε 39 θέσεις και βρίσκεται από σήμερα στο Νο.427 του κόσμου.

Ο Μάρκος Καλοβελώνης ακολουθεί, στο Νο.706 του κόσμου, ενώ ο Αλέξανδρος Σκορίλας βρίσκεται στο Νο.1162, κερδίζοντας 5 θέσεις σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Νέο ρεκόρ σημείωσε και ο Πέτρος Τσιτσιπάς, που μετά τις καλές παρουσίες του στα Challenger της Αυστραλίας κέρδισε 116 θέσεις και σκαρφάλωσε στο Νο.1300 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Δημήτρης Αζωίδης είναι στο Νο.1442 με 2 βαθμούς ΑΤΡ, ενώ οι Λευτέρης Θεοδώρου, Σταμάτης Καπίρης, Θανάσης Μανέκας, Γιάννης Σταμούλος και Γιάννης Στεργίου, έχουν από έναν βαθμό και βρίσκονται επίσης στην κατάταξη.

Οι Έλληνες στην παγκόσμια κατάταξη της ATP

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots