ATP
Στη Ναμίμπια ο Federer (pics)

 
Roger Federer
Roger Federer © Twitter (@rogerfederer)
tennisnews team Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 - 14:29

Λίγο πριν τον ιστορικό αγώνα επίδειξης με τον Rafael Nadal στη Νότια Αφρική, ο Roger Federer επισκέφτηκε τη Ναμίμπια και συνάντησε τον πρόεδρο της χώρας, Hage Geingob, καθώς και πολλά παιδιά που συμμετέχουν σε προγράμματα του ιδρύματός του.

O Federer προσγειώθηκε χθες στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ, στη Νότια Αφρική. Από εκεί, ταξίδεψε στη γειτονική Ναμίμπια και επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του ιδρύματός του, Roger Federer Foundation.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Landed safely in South Africa , on the way to Namibia for our @rogerfederer.foundation site visit

A post shared by Roger Federer (@rogerfederer) on

Πέρασε χρόνο με τα παιδιά, ενώ είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συζητήσει με τον πρόεδρο της χώρας τα τελευταία 5 χρόνια, Hage Geingob.

"Πολλά ευχαριστώ στον πρόεδρο Geingob και τους συνεργάτες μας στη Ναμίμπια για τη φιλοξενία. Ήταν μια εμψυχωτική επίσκεψη. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να είμαι μέρος ενός ζωντανού κινήματος, που ενισχύει την παιδεία της χώρας. Επειδή τα παιδιά είναι το μέλλον του αύριο", έγραψε ο Federer στα social media. 

Επόμενος σταθμός για τον Ελβετό το Κέιπ Τάουν, όπου θα δώσει τον φιλανθρωπικό αγώνα επίδειξης με τον Rafael Nadal την Παρασκευή, Match in Africa 6. Ένας αγώνας που θα είναι και ιστορικός, αφού αναμένεται να ξεπεράσει κάθε ρεκόρ, με περίπου 50.000 θεατές να τον παρακολουθούν από κοντά

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots