ATP
Ήττα στο διπλό για Τσιτσιπά-Zimonjic

 
Στέφανος Τσιτσιπάς Nenad Zimonjic
Στέφανος Τσιτσιπάς Nenad Zimonjic © tennisnews.gr
tennisnews team Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 - 18:36

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Nenad Zimonjic δεν κατάφεραν να υπερκεράσουν το εμπόδιο των Jean-Julien Rojer και Horia Tecau στην πρεμιέρα τους στο Rotterdam Open.

Ο Τσιτσιπάς και ο 43χρονος πλέον Zimonjic, ηττήθηκαν στον 1ο γύρο του τουρνουά του Ρότερνταμ από το Νο.4 ζευγάρι του ταμπλό, τον Ολλανδό Jean-Julien Rojer και τον Ρουμάνο Horia Tecau, με 6-2, 6-2.

Ο αγώνας διήρκησε 48 λεπτά, με τους Rojer και Tecau να υπερασπίζονται τα σερβίς τους σε όλα τα games της αναμέτρησης και να κερδίζουν τους 23 από τους 25 πόντους στα πρώτα τους σερβίς. Έκαναν για πρώτη φορά break στο 4ο game και προηγήθηκαν με 3-1, για να κλείσουν το 1ο σετ στο 8ο game, χάρη σε ένα νέο break.

Παρόμοια εξελίχθηκε και το 2ο σετ, με τους Rojer και Tecau να κάνουν break στο 4ο game για το 3-1. Στο επόμενο game, ο Στέφανος και Zimonjic είχαν την ευκαιρία για break back, αλλά δεν την αξιοποίησαν. Το Νο.4 δίδυμο του ταμπλό έφτασε στο 4-1 και, όπως είχε συμβεί στο 1ο σετ, έκλεισαν το παιχνίδι με νέo break για το 6-2.

Στον 2ο γύρο του διπλού του Rotterdam Open, οι Rojer και Tecau θα αντιμετωπίσουν είτε τους Rohan Bopanna και Denis Shapovalov, είτε τους John Peers και Michael Venus. 

Ο Τσιτσιπάς θα πραγματοποιήσει αύριο την πρεμιέρα του για το μονό του τουρνουά του Ρότερνταμ, απέναντι στον Hubert Hurkacz, στις 20:30 ώρα Ελλάδας.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots