ATP
Επιστρέφει στο Εστορίλ ο Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © tennisnews.gr
tennisnews team Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 - 15:35

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τους διοργανωτές του Estoril Open, o Στέφανος Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στο Εστορίλ για να υπερασπιστεί τον τίτλο του το 2020.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στο Estoril Open το 2020, την εβδομάδα 27 Απριλίου με 3 Μαΐου, για να προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι στο 250άρι τουρνουά της Πορτογαλίας, που ήταν ο πρώτος τίτλος που κέρδισε σε χωμάτινη επιφάνεια και ο 3ος κατά σειρά στην καριέρα του.

Θυμίζουμε πως πέρσι ο Στέφανος είχε χάσει μόνο ένα σετ στο Εστορίλ, από τον David Goffin, τον οποίο κέρδισε τελικά με ανατροπή (3-6, 6-4, 6-4) στα ημιτελικά. Στον τελικό είχε κερδίσει με 2-0 (6-3, 7-6) τον Pablo Cuevas.

Για 3η διαδοχική χρονιά θα αγωνιστεί στο Εστορίλ, που έχει γίνει πλέον ένα από τα αγαπημένα τουρνουά στην χωμάτινη σεζόν. Το 2018, στο ντεμπούτο του στο τουρνουά, ήταν ημιφιναλίστ, κάνοντας επίσης μια πολύ καλή πορεία.

"Το Εστορίλ είναι ένα πολύ ξεχωριστό μέρος για μένα και ανυπομονώ να δημιουργήσω μερικές νέες αναμνήσεις στην Πορτογαλία, μετά από την περσινή εμπειρία, όπου έζησα μερικές από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου μέχρι τώρα", δήλωσε ο 21χρονος Έλληνας τενίστας, που βρίσκεται στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης.

Όπως και το 2019, ο Στέφανος αναμένεται να έχει μια πολύ γεμάτη χωμάτινη σεζόν, καθώς έχει προγραμματίσει να αγωνιστεί στο Monte-Carlo (13-19 Απριλίου), στη Βαρκελώνη (20-26 Απριλίου), στο Εστορίλ (27 Απριλίου - 3 Μαΐου), στη Μαδρίτη (4-10 Μαΐου), στη Ρώμη (11-17 Μαΐου) και φυσικά στο Roland Garros (25 Μαΐου - 7 Ιουνίου).

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots