ATP
Όταν ο Στέφανος γνώρισε τη Στεφανία (vid)

 
Όταν ο Στέφανος γνώρισε τη Στεφανία (vid)
Όταν ο Στέφανος γνώρισε τη Στεφανία (vid) © tennisnews.gr
tennisnews team Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 - 18:45

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, Στεφανία Λυμπερακάκη, συνάντησε τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα όλων των εποχών, Στέφανο Τσιτσιπά, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η Στεφανία, η οποία έχει μεγαλώσει στην Ολλανδία, θα εκπροσωπήσει αυτή τη χρονιά την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα φιλοξενηθεί στο σπιτικό του Rotterdam Open, το Rotterdam Ahoy.

Οι διοργανωτές του Rotterdam Open επεφύλασσαν μια έκπληξη στον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά τη νίκη του στην πρεμιέρα του στο τουρνουά, επί του Hubert Hurkacz, αλλά και στη Στεφανία, που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα και να συναντήσει αργότερα τον Έλληνα τενίστα.

"Βλέπω από 8 χρονών τη Eurovision", αποκάλυψε ο Στέφανος, ο οποίος δηλώνει fan του θεσμού και μάλιστα γνώριζε ότι η Στεφανία είχε επιλεχθεί ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στη φετινή διοργάνωση, όταν είχε ρωτηθεί λίγες μέρες πριν.

"Σε ευχαριστώ Στέφανε που με προσκάλεσες στο Rotterdam Ahoy για το ABN AMRO World Tennis Tournament! Ήταν πολύ όμορφα που σε είδα εν δράσει! Τον Μάιο, θα έχω την τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μας, την Ελλάδα, σε αυτό το στάδιο. Ελπίζω να κάνω τους συμπατριώτες μου τόσο υπερήφανους όσο τους κάνεις εσύ, με το ξεχωριστό ταλέντο σου", έγραψε η νεαρή τραγουδίστρια στο Instagram.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots