ATP
Τσιτσιπάς: Ο Γιάννης, ο θάνατος του Kobe και το All Star Game (vid)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © tennisnews.gr
tennisnews team Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 - 14:42

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε σε ερωτήσεις θαυμαστών και αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στον θάνατο του Kobe Bryant και στο ενδεχόμενο να συμμετέχει στο All Star Game του NBA!

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Στέφανος είπε: "Δεν τον έχω συναντήσει ακόμα. Ξέρω πως είναι πολύ ταλαντούχος και ήμαστε και οι δυο υποψήφιοι για αθλητικά βραβεία της χρονιάς πέρσι στην Ελλάδα. Τον σέβομαι πολύ γιατί δουλεύει πολύ σκληρά, είναι πολύ ταλαντούχος, πολύ ταπεινός και μ' αρέσει να βλέπω ανθρώπους σαν κι αυτόν. Ελπίζω να τον συναντήσω σύντομα, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον άνθρωπος."

Για τον θάνατο του Kobe: "Όταν ξύπνησα εκείνο το πρωί, ήμουν στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου, ήμουν σοκαρισμένος και συντετριμμένος. Είναι δύσκολο όταν ένας τόσο μεγάλος θρύλος στον κόσμο του μπάσκετ, και όχι μόνο, μια τόσο μεγάλη προσωπικότητα και ένας τόσο μεγάλος αθλητής πεθαίνει."

Για την πιθανότητα να συμμετέχει στο Celebrity Game του All Star Game: "Θα το δουλέψω. Είμαι αρκετά καλός στο μπάσκετ, αλλά νομίζω πρέπει να προετοιμαστώ για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, γιατί δεν έχεις κάθε μέρα την ευκαιρία να παίξεις."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mouratoglou Tennis Academy (@mouratoglou_tennis_academy) on

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots